مجله ياس تنها

امام علي (ع): هرگاه گناهان آشکار شوند، برکت ها از ميان مى رود.
مجله ياس تنها مجله ياس تنها

طرز تهيه دلمه بادمجان با سس

طرز تهيه دلمه بادمجان با سس

طرز تهيه دلمه بادمجان با سس

بخش آشپزي - خانم هايي که علاقه به درست کردن دلمه بادمجان دارند همراه ما باشند . دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر را در هر دو وعده غذایی ناهار و شام می‌توانید سرو کنید. . .

مجله ياس تنها - دلمه بادمجان یک اردور گرم و بسیار خوشمزه است.

- دلمه بادمجان با گوشت مرغ و پنیر را در هر دو وعده غذایی ناهار و شام می‌توانید سرو کنید.

- می‌توانید در دلمه بادمجان بجای مرغ از ژامبون یا کالباس خرد شده نیز استفاده نمایید.

- در ادامه با طرز تهیه اردور دلمه بادمجان آشنا خواهید شد.

+ مواد لازم:
1 - بادمجان دلمه‌ای سه عدد
2 - فیله‌مرغ ۵۰ گرم
3 - فیله گوجه‌فرنگی ۵۰ گرم (دو عدد)
4 - فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد
5 - پیاز خرد شده یک عدد
6 - سیر چهار حبه
7 - آرد گندم سه قاشق غذاخوری
8 - شیر دو لیوان
9 - پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
10 - نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
11 - کره ۱۰۰ گرم
12 - جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری

+ طرز تهیه:
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می‌ریزیم و مقداری تفت می‌دهیم سپس فیله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌ای را می‌افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می‌کنیم با این مواد داخل بادنجان‌ها را پر می‌کنیم و آن‌گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن می‌ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می‌پوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجان‌ها پر می‌کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای ۲۱۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. یا می‌توانید روی حرارت گاز قرار دهید. در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه‌ها می‌ریزیم.

باشگاه خبرنگارانج وان

مطالب مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی