مجله ياس تنها

طرز تهيه سالاد پانزانلا

پنجشنبه 11 ارديبهشت 1399
طرز تهيه سالاد پانزانلا

طرز تهيه سالاد پانزانلا

بخش آشپزي - سالاد پانزانلا يک سالاد خارجي است سالاد ايتاليايي که مطمئنم از تهيه و خوردن اين سالاد لذت خواهيد برد

به ادامه برويد

مجله ياس تنها - معمولا از سالاد در کنار غذا استفاده می‌شود، اما برخی‌ها خصوصا افرادی که رژیم غذایی دارد از سالاد به عنوان یه وعده غذایی استفاده می‌کنند.

سالاد پانزانلا که ایتالیایی می‌باشد به سادگی تهیه می‌شود و مواد آن نیز معمولا در دسترس و ارزان قیمت نیز می‌باشد. ما برای شما طرز تهیه سالاد پانزانلا به صورت کامل با نان تست را قرار داده ایم.

+ مواد لازم:

نان تست مکعبی‌شده  300 گرم

سرکه بالزامیک  دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون  پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زیتون بی دانه  به میزان لازم

گوجه‌فرنگی درشت خردشده  700 گرم

خیار متوسط و فلفل دلمه‌ای و پیاز قرمز کوچک   از هر کدام یک عدد

سیر  یک حبه

+ طرز تهیه:

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی