مجله ياس تنها

طرز تهيه سالاد فرنچ

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1399
طرز تهيه سالاد فرنچ

طرز تهيه سالاد فرنچ

بخش آشپزي - در تهیه این سالاد ( فرنچ ) مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است، اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد. . . . .

مجله ياس تنها - در تهیه این سالاد مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است، اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد. شاید بپرسید کیپر چیست؟ شاید بگویید یک نوع سس و یا یک نوع پنیر است. اما باید در جواب این سوال شما بگوییم که خیر کیپر در واقع نوعی میوه مدیترانه ایست که در در این سالاد استفاده می‌شود.

- نام این میوه در ایران گلک یا چاتلانقوش می‌باشد. این میوه یکی از گیاهان سنتی مدیترانه است که در غذا‌های مدیترانه‌ای، قبرس، مالت و ایتالیا استفاده می‌شود. البته جالب است که بدانید این گیاه در اکثر نقاط ایران نیز قابل یافت است و در مناطقی همچون روی دیوار‌های قدیمی یا مابین سنگ ها، و در دشت‌های و یا نزدیک به دریا می‌روید.

-  این گیاه گل‌هایی کاملا لطیف و سفید با پرچم‌های صورتی دارد و از اوایل اردیبهشت تا اوایل مهر ماه شروع به گل دادن میکند و در همین زمان است که محلی‌ها و کشاورزان بایستی با زحمت بسیار دانه دانه این غنچه‌ها را قبل از این که بزرگ و تبدیل به گل شوند بچینند.

- کیپر‌ها را تقریبا هر ۶ تا ۸ روز می‌چینند. کیپر‌ها انواع متفاوت دارند، گاهی به اندازه یک عدس و گاهی به ابعاد یک زیتون می‌رسند. کیپر را میتوان به هزار مدل استفاده کرد؛ در پیش غذاها، غذا‌های اصلی، سالاد‌ها و میان وعده‌ها و خصوصا در سس‌ها جایگاهی ویژه دارند.

- کیپر یکی از گیاهان سرشار از پروتئین به حساب می‌آید و حاوی ویتامین آ، ویتامین ای، ویتامین سی، ویتامین کا، ویتامین ب۲، ویتامین ب۳، اسید فولیک، کلسیوم، منیزیوم، آهن، مس می‌باشد.

+ مواد لازم

کاهو فرانسوی: ۱ عدد
سویس چارد (نوعی سبزی): ۴ برگ
کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
جوانه شبدر: ۲۰۰ گرم
جوانه ماش: ۱۰۰ گرم
جوانه گندم: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
تمر هندی: یک شیشه‌ی رقیق شده
روغن زیتون: ۱۰۰گرم
ریحان فرنگی: ۱۰۰گرم
نمک: ۶گرم
فلفل سیاه: ۵گرم
عسل: دوقاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذا خوری
کیپر: ۶گرم (کاپاریس)

+ مراحل پخت

در ابتدا چهاربرگ کاهوی فرانسوی رو شسته و خشک میکنیم و به ابعاد متوسط برش‌های نامنظم میزنیم

کاهو را داخل کاسه‌ای می‌ریزیم.

سویس چارد‌های متوسطی که تهیه کرده ایم را پس از شستن و خشک کردن به مقدار متناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط میکنیم

پس از این دو مرحله کلم بروکلی بلانچ شده در قطعه‌های کوچک اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط میس کنیم.

سس مورد نظر باید با تمام این سه محتویات کاسه که بیس اولیه و پایه سالاد ما هستند به خوبی مخلوط شوند.

سپس کاسه‌ی سرو مخلوطمان را آماده می‌کنیم.

مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار می‌دهیم.

در اطراف آن جوانه‌ی شبدر، جوانه ماش و جوانه گندم را به طور مساوی می‌ریزیم.

در نهایت روی تمام سالاد پنیر پارمسان ریخته و سرو میکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان

پايان مطلب /

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی