مجله ياس تنها

طرز تهيه شيريني الماسي

چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399
طرز تهيه شيريني الماسي

طرز تهيه شيريني الماسي

بخش آشپزي - شيريني الماسي يک شيريني بسيار خوشمزه است که ما به شما پيشنهاد مي کنيم حتما اين شيريني را در خانه درست کنيد و از خوردنش لذت ببريد . . .

مجله ياس تنها - اگر می‌خواهید از این شیرینی در پذیرایی از مهمانان استفاده کنید می‌توانید مقدار مواد اولیه آن نسبت به تعداد مهمانان افزایش دهید.

- ظاهر این شیرینی بسیار شیک و زیبا می‌باشد که می‌تواند برای مهمانی‌های مختلفی استفاده گردد. مواد اولیه این کیک باید به صورت یک خمیر نرم و ملایم بدست آید و نباید خمیری شل و یا سفت باشد، زیرا باعث خراب شدن شیرینی می‌شود.

- برای تهیه این شیرینی می‌توانید از خمیر مایه به صورت گلوله‌های کوچک بردارید و یا با قیف به شکل‌هایی که می‌خواهید در بیاورید. می‌توانید قبل از سرو آن‌ها داخل شیرینی‌ها را از شکلات و یا نوتلا پر کنید.

- با این کار باعث ایجاد طعمی عالی و خوشمزه‌ای می‌شوید که برای مخاطبانتان باقی می‌ماند. برای اینکه شیرینی که آماده می‌کنید عالی و بدون هیچ اشتباهی باشد باید تمام نکات آن را رعایت کنید و طبق دستور پخت آن پیش بروید.

- از این شیرینی می‌توانید به عنوان دسر و یا یک عصرانه خوشمزه استفاده کنید. اگر می‌خواهید دستور پخت شیرینی الماسی را به طور کامل و آسان یاد بگیرید می‌توانید در ادامه با ما همراه باشید.

 + مواد لازم

کره یا روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر شکر: یک لیوان فرانسوی سرخالی
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد (آرد سه صفر) الک شده: حدود ۲/۵ تا ۳ لیوان

+ مواد برای رویه شیرینی:
شکر: به میزان لازم
شکلات ذوب شده سفید یا کاکائویی: به میزان لازم

+ مراحل پخت

ابتدا کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

شکر و یا پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۷ دقیقه بزنید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن برای ۳ دقیقه هم بزنید.

آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا مقدار آرد لازمی بدست آید.

باید آرد را به اندازه کافی اضافه کنید طوری که بدست نچسبد و سفت نشود.

سپس ۳ قاشق پودر کاکائو را با استفاده از الک به مواد اضافه کنید.

از خمیر آماده شده یک گلوله بردارید و در شکر بغلتانید.

وسط خمیر را با انگشت گود کنید و بعد در سینی فر بچینید.

سپس سینی را در فر در دمای ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت و سرد شدن شیرینی‌ها، داخل آن را با شکلات و یا نوتلا پر کنید.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

پايان مطلب /

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی