مجله ياس تنها

امام علي (ع): هرگاه گناهان آشکار شوند، برکت ها از ميان مى رود.
مجله ياس تنها مجله ياس تنها

آموزش درست کردن شيره توت در خانه

آموزش درست کردن شيره توت در خانه

آموزش درست کردن شيره توت در خانه

بخش آشپزي - شيره توت هم مثل خود توت خوشمزه و پر خاصيت است . اما چگونه مي توانيم در خانه شيره توت درست کنيم؟ . . .

مجله ياس تنها - توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

+ مواد لازم:

توت سفید: به میزان لازم
آب: به میزان لازم

+ طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲. پس از تمیزکردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.

۳. بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود.

۴. مقداری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.

۵. میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کف‌گیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶. وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰. شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان / www.myas.ir

مطالب مرتبط

ارسال نظر براي اين مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی