نمي خواهم به سرطان مبتلا شوم
بخش پزشکي - هر کسي با شنيدن اسم سرطان دچار ترس مي شود . اما چگونه مي توانيم از بيشتر سرطان ها پيشگيري کنيم و چه عواملي بيشتر باعث سرطان مي شوند؟؟؟
مجله ياس تنها - متخصص رادیوتراپی انکولوژی با بیان اینکه تغییر رژیم غذایی و کم تحرکی از جمله عوامل افزایش سرطانها هستند، گفت: مصرف سیگار و الکل منجر به افزایش سرطانهای سر و گردن، حفره دهان، مری و معده میشود.
- حسین یحیی زاده مؤسس اولین مرکز درمانی جامع سرطان در نشست خبری افتتاح اولین مرکز درمان سرطان با تکنیک SRS و SBRT در ایران، گفت: در حال حاضر با افزایش سرطانهای دستگاه گوارش، پستان و...، به دلیل تغییر سبک زندگی مواجه هستیم.
وی افزود: تغییر رژیم غذایی و کم تحرکی از جمله عوامل افزایش انواع بیماریها و سرطانها به شمار میرود.
- یحیی زاده به مصرف سیگار و الکل، به عنوان دیگر علل افزایش سرطانها اشاره کرد و گفت: مصرف سیگار و الکل منجر به افزایش سرطانهای سر و گردن، حفره دهان، مری و معده میشود.
- این متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به افتتاح اولین مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در کشور، افزود: تمامی درمانهای رادیوتراپی و تکنیکهایی که در دنیا متداول است در این مرکز ارائه میشود و از این حیث، اولین مرکز جامع سرطان کشور به حساب میآید که تمامی خدمات تشخیصی، درمانی و حتی پس از درمان را در یک مکان ارائه میدهد.
یحیی زاده در ارتباط با هزینههای درمان سرطان در ایران و کشورهای منطقه، گفت: تعرفه رادیوتراپی در ایران، یک پنجم کشورهای منطقه است.
وی در ارتباط با ویژگیهای این مرکز جامع سرطان، اظهار داشت: استفاده از تکنیکها و دستگاههای پیشرفته در این مرکز، باعث شده تا روند تشخیص و درمان سرطانها در یک مکان متمرکز شود.
- در ادامه، نونا توکلی مدیر اجرایی مرکز جامع سرطان با عنوان این مطلب که همه افراد ریسک ابتلا به سرطان را دارند، گفت: موضوعی که در این بین باید توجه داشت، رفتن به سمت زندگی سالم با خودمراقبتی است. در واقع باید رفتارهای سالم زندگی را با تغییر در خودمان شروع کنیم.
- وی به موضوع کرونا و ارتباط آن با سرطانها اشاره کرد و افزود: کرونا باعث شده افراد برای بیماری که دارند، کمتر به مراکز درمانی مراجعه کنند و همین مسئله باعث میشود در ماه های آینده با افزایش موارد ابتلا به سرطان در افراد مواجه شویم که دیرتر به مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
محسن بخشنده متخصص فیزیک پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه این نشست خبری، گفت: تعرفه رادیوتراپی در سایر نقاط دنیا، بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار دلار است؛ بنابراین میتوان ادعا کرد که ارزان ترین هزینههای رادیوتراپی در ایران دریافت میشود.
وی افزود: تعرفههای این مرکز مصوب وزارت بهداشت برای بخش خصوصی است.
منبع:انتخاب
پايان/
مطالب مرتبط با پست جاري
بهترين روش براي دريافت ويتامين D از خورشيد
نشانه هاي سرطان دهان را بشناسيد
خرما و 5 خاصيت آن / درباره فوايد خرما بدانيد
درد فک علت و راه درمان
چیزهایی که باعث تلخی دهان می شوند
سردرد خود را بدون داروهای شیمیایی درمان کنید
درمان عفونت مثانه با آنتي بيوتيک / علت عفونت مثانه چيست؟
چرا وقتي بيدار مي شوم پايم درد مي کند؟
درباره سردردهاي ميگرني بدانيد / ميگرن
مهمترين نشانه هاي سرطان در خانم ها / پزشکي زنان
علت سردرد بعد از بيدار شدن چيست؟
آیا قلب شما شکسته؟ / سندروم قلب شکسته چیست؟
درمان خانگي سرفه با روش هاي ساده / درمان سرفه
عوارض خوردن دانه سيب / آيا خوردن دانه سيب مضر است؟
دستگاه تناسلي خانم ها / اندام تناسلي زنان
تنبلي تخمدان چه علائمي دارد / درباره تنبلي تخمدان بدانيد
تشخيص بيماري هاي گوارشي با راديولوژي
ورزش براي بيماران ديابتي در روزهاي کرونايي
علت و درمان بي اشتهايي عصبي / بي اشتهايي عصبي چيست؟
خوردن برنج چه عوارضي دارد؟ / فوايد خوردن برنج چيست؟