مجله ياس تنها

شربت آلبالو / طرز تهيه شربت آلبالو براي روزهاي گرم تابستان

 طرز تهيه شربت آلبالو براي روزهاي گرم تابستان

بخش آشپزي - در اين روزهاي گرم نوشيدن يک شربت خوشمزه بسيار مي چسبه . در اين مطلب با روش تهيه شربت آلبالو آشنا خواهيد شد . . .

مجله ياس تنها

+ مواد لازم:

1 - آلبالو یک کلیو
2 - شکر یک کیلو و نیم
3 - وانیل نصف قاشق چای خوری

+ طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا هسته آلبالو‌ها را بگیرید و آن‌ها را به خوبی بشویید

۲. در قدم بعدی در ظرفی جداگانه به آلبالو‌ها شکر بزنید و اجازه دهید، چند ساعت در یخچال بمانند.

۳. آلبالو به همراه شکر باید به مدت حداقل ۱۲ ساعت و حداکثر ۴۸ ساعت در یخچال بماند.

۴. پس از گذشت این مدت، یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

۵. حالا صبر کنید تا محتویات قابلمه جوش بیاید و در این حین گاهی آلبالو‌ها را بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و در این مرحله وانیل را اضافه کنید.

۶. در این مرحله توجه داشته باشید، کف ایجاد شده بر روی شربت را بگیرید و اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه‌ی دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلیظ شود.

۷. در مرحله آخر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و توجه داشته باشید، شربت آلبالو را تا وقتی که گرم است باید از صافی رد کنید.

+ فوت و فن‌ها:

۱. سعی کنید از قابلمه‌های لعاب‌ها و شعله‌پخش استفاده کنید.

۲. برای رد کردن شربت از صافی می‌توانید از پارچه‌های تمیز استفاده کنید.

۳. برخی از دستور‌ها برای عطر شربت از چند برگ نعنای تازه هم استفاده می‌شود و در صورت تمایل می‌توانید استفاده کنید.

۴. به ازای هر کیلو آلبالو باید یک و نیم تا دو کیلو شکر اضافه شود و میزان بیشتر آن به ذائقه شما بستگی دارد.

۵. اگر طعم ملس این شربت را بیشتر می‌پسندید، بهتر است وانیل را به آن اضافه نکنید.

۶. کیفیت و طعم آلبالوی خریداری شده نیز در طعم شربت شما نقش مهمی دارد و سعی کنید به فراخور ذائقه خود، آلبالوی ترش یا ملس تهیه کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان

پايان/

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی