Ads Ads
Post Image 1719

سرکه سيب / طرز تهيه سرکه سيب در خانه

طرز تهيه سرکه سيب در خانه

بخش آشپزي - سرکه سيب خواص زيادي دارد . شما مي توانيد در خانه به راحتي سرکه سيب درست کنيد. در ادامه شما را با طرز تهيه سرکه سيب آشنا مي کنيم . . .

مجله ياس تنها - سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.

این معجون ضدآلرژی را می توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دلتان می خواهد با سیب های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

+ مواد لازم برای روش تهیه سرکه سیب :
1 - سیب      3 کیلو
2 -  سرکه سفید     3 فنجان
3 -  شکر     3 قاشق غذاخوری
4 -  نمک      3 قاشق چایخوری
5 -  نخود      20 عدد
6 -  آب      به میزان لازم
 
+ درست كردن سركه سيب در منزل :

ابتدا سیب ها را با پوست خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. سپس آن ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و هسته های آن ها را جدا کنید.

سیب های خرد شده را در دبه ای مناسب بریزید. حدود 1/4 دبه خالی باشد، دبه را نباید پر کرد. زیرا باید فضای خالی داشته باشد.

- سپس شکر، نمک، نخود و سرکه را با هم مخلوط کرده و با  آب داخل دبه بریزید. مراقب باشید آب، دبه را پر نکند. مواد داخل دبه را با قاشق چوبی خوب هم بزنید. پارچه ای روی دبه بگذارید و با کش دور آن را ببندید.

- این کار را به جای بستن در دبه انجام بدهید. چون در دبه ممکن است خوب بسته نشود و هوا و رطوبت وارد دبه شده و سرکه کپک بزند.

- بعد از بستن پارچه روی در دبه، آن را در جای گرم و تاریک بگذارید. تا ده روز اول هر روز در ظرف را باز کنید و مخلوط را با قاشق چوبی زیر و رو کنید. سیب ها را به سمت پایین دبه  فشار دهید.

- بعد از ده روز در ظرف را محکم ببندید و ده روز زمان بدهید. در ده روز دوم به هیچ عنوان در ظرف را باز نکنید. بعد از 20 روز سیب ها نرم شده و ته ظرف ته نشین می شوند. سرکه را حداقل 50 روز دست نزنید تا جا بیفتد.

- پس از این مدت سرکه آماده است. آن را درون پارچه ی تنظیفی صاف کنید و در بطری بریزید و در کابینت نگهداری کنید.

در طرز تهیه سرکه سیب دقت کنید که در روش بالا حتماً حدود دو ماه زمان بدهید تا سرکه خوب جا بیفتد.

منبع:عصرايران

پايان/

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
ايران تم