مجله ياس تنها

طرز تهيه سوفله / سايت آشپزي

طرز تهيه سوفله

بخش آشپزي - در اينجا روش تهيه سوفله بدو استفاده از فر را به شما عزيزان آموزش مي دهيم . . . .

مجله ياس تنها

+ مواد لازم:

۱ استکان شکر (اگر دونه‌های شکرتون درشته کمی آسیاب کنید)
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان شیر
۸ ق غ سر پر آرد
۲ ق غ پودر کاکائو
نصف ق چ وانیل
۱ ق م بکینگ پودر
۸۰ گرم شکلات
۱/۲ استکان پودر قند برای تزئین

نکته: اگر دوست داشته باشید می‌تونید داخلش شکلات سفید بگذارید.

+ طرز تهیه:

- در یک قابلمه حدودا سه بند انگشت آب بریزید (تا نیمه فتجان‌ها بالا بیاید) و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

- تخم مرغ و شکر را تا زمانی که خوب کف کند و کرم رنگ شود با همزن بزنید.

- سپس روغن، شیر، آرد، پودر کاکائو، وانیل و بکینگ پودر را هم اضافه کنید هم بزنید.

- مواد کیک حاضر شده را در فنجان‌ها بریزید، از نصف فنجان کمی بیشتر پر کنید، حواستون باشه تا لبه‌ی فنجان پر نکنید. شکلات‌ها را تکه کنید و روی مواد کیک در فنجان‌ها بگذارید.

- فنجان‌ها را در آب در حال جوش بگذارید. آب باید تا نیمه‌ی فنجان‌ها بالا بیاید.

- درب قابلمه را دم کنی بگذارید و سپس روی قابلمه بگذارید و به همین صورت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

- سپس بعد از پخت از قابلمه خارج کنید روی آن‌ها پودر قند بپاشید و داغ سرو کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان

//

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی