مجله ياس تنها

روش درست کردن مرباي گيلاس

سه شنبه 17 تير 1399
روش درست کردن مرباي گيلاس

روش درست کردن مرباي گيلاس

بخش آشپزي - امروز براي افرادي که به مرباها علاقه دارند طرز تهيه مرباي گيلاس را قرار داديم همراه ما باشيد . . . .

مجله ياس تنها

+ مواد لازم:

گیلاس ۷۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق م
آب ۴/۱ لیوان
وانیل کمی

+ طرز تهیه:

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
- فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت ۲۰ دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
- پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
۵ دقیقه‌ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم.
- رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین.

باشگاه خبرنگاران جوان

پايان//

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی