مجله ياس تنها

روش تهيه کماج تابه اي در خانه

امروز با طرز تهيه کماج تابه اي آمده ايم پخت بسيار آسان و راحت براي خانم هاي خوش سليقه همراه ما باشيد . . .

مجله ياس تنها


+ مواد لازم:


1 - آرد برنج ۱ لیوان (دسته دار فرانسوی)
2 - آرد سفید قنادی (یا آرد گندم) ۱ قاشق غذاخوری
3 - تخم مرغ ۲ عدد
4 - شکر سه چهارم لیوان
5 - ماست ۳ قاشق غذاخوری
6 - بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
7 - گلاب یک چهارم لیوان
8 - زعفران ۱ قاشق چایخوری
9 - پودر هل مقداری
10 - شیر یک چهارم لیوان
11 - پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
12 - روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان


+ طرز تهیه:


ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم (با قاشق) بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر، گلاب، شیر، پودر نارگیل، بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم (چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه (چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه. (برای رویه‌ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان

بازنشر:بخش آشپزي مجله ياس تنها

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی