طرز تهيه ترشي ليمو، براي افرادي که ترشي هاي تند دوست دارند

طرز تهيه ترشي ليمو

بخش آشپزي - خيلي از مردم هستند که حتما سر سفره غذا بايد ترشي باشد . در اينجا شما را با طرز تهيه ترشي ليمو آشنا مي کنيم . . .

مجله يا س تنها


+ مواد لازم:

  1-  لیموترش شیرازی: ۲ کیلو
  2-  آب‌لیموی تازه: ۱ شیشیه
   3-  نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

+ طرز تهیه:

۱. پس از اینکه لیموها شسته و خشک شد، آنها را ۴ قاچ کنید ولی انتهای لیموها بسته بماند.

۲. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشه‌ای روی هم قرار دهید.

۳. زمانی که شیشه پر شد، آب‌لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.

۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.

۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما برمی‌گردد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.

۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو می‌شود.

۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.

+ فوت و فن‌ها:

- از لیموهایی استفاده کنید که پوست نازکی دارند.

- می‌توانید آبلیمو نریزید و فقط روی لیموها رو لایه لایه نمک و فلفل بپاشید؛ زیرا اینمخلوط جلوی آفتاب آب می‌اندازد.

- می‌توانید آبلیمو نریزید و لایه لایه بعد از ریختن نمک و فلفل مقداری عسل هم به این مخلوط اضافه کنید.

- حتما حتما لیموها را خشک کنید زیرا خیس بودن لیموها موجب کپک زدن می‌شود.

منبع:ايرنا

پايان//

  • تاريخ ارسال : دوشنبه 23 تير 1399
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی