مجله ياس تنها

طرز تهيه خورش باميه بسيار خوشمزه / آموزش آشپزي

طرز تهيه خورش باميه بسيار خوشمزه

بخش آشپزي : خانم هاي محترم امروز با آموزش تهيه خورش باميه در خدمت شماييم همراه ما باشيد . . .

مجله ياس تنها

+ مواد لازم

1 - پیاز متوسط: ۱ عدد
2 - بامیه: ۴۰۰ گرم
3 - گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
4 - نمک: به مقدار لازم
5 - زردچوبه: به مقدار لازم
6 - روغن: به مقدار لازم
7 - آبغوره: به مقدار لازم
8 - رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

+ مراحل پخت

     * ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم.

پس از تفت پیاز زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم.

     * گوشت‌های تکه شده را به پیاز اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم گوشت مقدار تفت بخورد و رنگش عوض شود.

   * سپس آبغوره و رب گوجه را مقداری تفت می‌دهیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

به مقدار لازم به گوشت آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شود.

    * پس از پخت کامل گوشت، بامیه‌ها را اضافه می‌کنیم.

بهتر است ۴۵ دقیقه مانده به پایان پخت خورش بامیه را اضافه می‌کنیم.

    * در نهایت نمک را ریخته و خورش را مزه می‌کنیم تا به طعم داخواه برسد.

خورش شما آماده است نوش جان

باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی