مجله ياس تنها

به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

طرز تهيه خورشت هويج تبريزي بسيار خوشمزه

طرز تهيه خورشت هويج تبريزي بسيار خوشمزه

طرز تهيه خورشت هويج تبريزي بسيار خوشمزه

بخش آشپزي : خانم هاي گرامي امروز با آموزش طرز تهيه خورشت هويج تبريزي در خدمت شماييم همراه ما باشيد . ..

مجله ياس تنها : خورش هویج تبریزی اصل را با هویج خلالی‌شده تهیه می‌کنند. پس اگر می‌خواهید اصالت دستور را حفظ کنید هویج را رنده نکنید. هویج را به جای سرخ کردن، آبپز نکنید، زیرا دراین‌صورت، طعم خورش هویج عوض شده و کمی شیرین می‌شود. به جای گوشت گوسفند می‌توانید از گوشت گوساله یا مرغ نیز استفاده کنید.

* بعضی افراد به جای آبلیمو یا آبغوره، ۱-۲ قاشق غوره کوچک به خورش هویج اضافه می‌کنند. این به سلیقه شما بستگی دارد. چاشنی اصلی این خورش زعفران و آبلیمو یا آبغوره است.

* بعضی افراد مقداری آلو بخارای خیس‌شده نیز درون این خورش استفاده می‌کنند که البته این مورد هم سلیقه‌ای است، اما بهتر است بدانید که اضافه‌کردن آلو به خورش هویج، رنگ خورش را تیره می‌کند.

* به جای استفاده از رب گوجه‌فرنگی، می‌توان در انتها چند عدد گوجه‌فرنگی رسیده را از وسط برش داده و به خورش هویج اضافه کرد.تا چند جوش بزند و آبپز شود.

* البته این کار، ظاهر خورش را از حالت مجلسی در می‌آورد. اگر طرفدار غذا‌های شیرین هستید می‌توانید در انتها ۱-۲ قاشق شکر نیز به خورش اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی این غذا نباید زیاد باشد، زیرا هویج‌های خورش کمی حالت له‌شده پیدا می‌کنند و خورش بیش‌ازحد طعم رب می‌گیرد.

* در‌صورتی‌که از لیمو عمانی در پخت این خورش استفاده می‌کنید حواستان به مقدار آبلیمو باشد. زیرا این خورش نباید طعم خیلی ترش داشته باشد.

* هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه) خرد کرده و سرخ می‌کنیم تاطلایی شود. سپس پیاز را خرد کرده با مرغ (تکه‌های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب می‌گذاریم تا پخته شود.

* گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه حلقه بریده و  روی آنرا سرخ می‌کنیم.

* بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرد شده (اگر خواستید می‌توانید از آلو استفاده کنید، برای هر نفر ۳ تا ۴ عدد آلو کافی است) و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه‌های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار می‌دهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا خوب جا بیفتد.

ولی من ورژن تهرانی درست کردم هویج هارو سرخ و با شکر و آبغوره پختم و آلو و گوجه فرنگی داخل غذا نریختم این خورشت  ترش یا شیرینیش سلیقه ایه.

باشگاه خبرنگاران جوان

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی