مجله ياس تنها

به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

طرز تهيه مرباي گلابي در خانه

طرز تهيه مرباي گلابي در خانه

طرز تهيه مرباي گلابي در خانه

بخش آشپزي : خانم هاي عزيز که عاشق درست کردن مربا هستند امروز همراه ما باشيد تا با طرز تهيه مرباي گلابي آشنا شويد....

مجله ياس تنها

* مواد لازم:

1 - گلابی = یک کیلو
2 - شکر= یک کیلو
3 - آب= دو لیوان
4 - آب لیمو= یک قاشق

* طرز تهیه:

- گلابی های شسته شده رو پوست می گیریم و به دلخواه خرد می کنیم من از گلابی های کوچک به صورت  کامل استفاده کردم و با یه چاقوی تیز از قسمت انتهایی هسته های داخلش رو خالی کردم می تونید گلابی ها رو از وسط نصف کنین و هسته های داخلی رو در بیارین و به صورت نصفه مربا رو تهیه کنید یا اینکه به صورت حلقه ای و.....

- آب و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم تا شکر کاملا حل بشه و حالت شفاف پیدا کنه بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی کاملا قوام اومد گلابی ها رو اضافه می کنیم ، می تونید برای خوشرنگ تر شدن مربا قبل اضافه کردن گلابی کمی زعفران به شیره اضافه کنیدو بعد گلابی ها رو اضافه کنید (اضافه کردن زعفران دلخواه هست اما من اضافه کردم و در رنگ مرباتون تاثیر داره)

- اجازه بدید گلابی ها داخل شهد با حرارت ملایم بجوشند تا کاملا بپزند و چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدید تا به طور یک نواخت همه قسمت های گلابی پخته شود وقتی گلابی ها کاملا پختند و به نرمی مناسب مربا رسیدند آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در دمای آشپزخونه بمونه تا خنک بشه

- بعد از طی این زمان اگه احساس کردید شیره قوام لازم رو نداره(چون وقتی گلابی ها رو به شیره قوام اومده اضافه می کنیم آب می اندازند و قوام شیره از بین میره و ممکنه بعد از پختن گلابی ها شیره به قوام دلخواهتون نرسه)گلابی ها رو از داخل شیره بردارید و اجازه بدید شیره با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و وقتی خنک شد شیره قوام اومده رو روی گلابی ها بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید

باشگاه خبرنگاران جوان

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی