مجله ياس تنها

طرز تهيه مرباي انجير در خانه

پنجشنبه 16 مرداد 1399

طرز تهيه مرباي انجير در خانه

بخش آشپزي : ميوه انجير طرفداران زيادي دارد اگه انجير دوست داريد حتما مرباي انجير را هم دوست داريد . در اينجا روش تهيه مرباي انجير را به شما آموزش مي دهيم . .

مجله ياس تنها :

* مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر :
1 - انجیر سبز     1 کیلو
2 - شکر     280 گرم
3 - هل     2 عدد
4 - چوب دارچین     به اندازه ی 1 انگشت
5 - آب جوشیده     یک سوم پیمانه
6 - عصاره وانیل     1/8 قاشق چایخوری
7 - آبلیمو     1 قاشق غذاخوری
8 - زعفران دم کرده     1/4 قاشق غذاخوری

 
* طريقه درست كردن مرباي انجير :

     برای درست کردن مربا انجیر بهتر است از انجیر های متوسط و به یک اندازه استفاده کنید که نه زیاد نرم و نه زیاد نارس باشد.

انجیرها را خوب بشویید و سعی کنید دم آن را آنقدر کوتاه نکنید که پوستش باز شود. انجیر شسته شده را کاملا خشک کنید.

    انجیر و شکرها را در یک ظرف لعابی در لابه لای هم قرار بدهید و به مدت 7 ساعت در یخچال نگه دارید تا تمام شکر در انجیر حل شود.

بعد از اینکه انجیرها با شکر با هم حل شدند آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا پخته شوند. باید مراقب باشید که مربا سر ریز نشود.

    در این مدت تمام کفی را که روی انجیرها هنگام جوشیدن بوجود می آید با قاشق بگیرید تا رنگ مربا شفاف شود.

پس از 15 دقیقه جوشیدن دارچین و هل را اضافه کنید. لازم نیست هل را پودر کنید. سپس یک سوم پیمانه آب جوشیده شده را داخل مربای انجیر بریزید و اجازه بدهید 15 دقیقه دیگر هم روی حرارت متوسط بجوشد.

    در مراحل آخر پخت آبلیمو و عصاره وانیل را به همراه زعفران دم کرده به مربا اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه به همراه بقیه مواد بجوشند.

مربای انجیر ما در مدت 30 دقیقه آماده شد و قوام لازم را بدست آورد. پس از سرد شدن می توانید در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ید اما اگر برایتان فرقی ندارد به همان صورت سرو کنید.

منبع:عصرايران

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی