مجله ياس تنها

طرز تهيه شنسل ماهي قزل آلا در خانه

طرز تهيه شنسل ماهي قزل آلا در خانه

بخش آشپزي : يکي از روش هاي خانم ها براي آرامش اعصاب آشپزي کردن است . امروز مي خواهيم طرز تهيه شنسل ماهي قزل آلا را به شما آموزش دهيم همراه ما باشيد . . .

مجله ياس تنها : طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری :

* مواد لازم :
ماهی قزل آلا      1 عدد
 پیاز بزرگ رنده شده     1 عدد
 آب لیمو     به مقدار لازم
 تخم مرغ      1 عدد
آرد سوخاری     1 پیمانه
آرد سفید     1 پیمانه
زعفران دم کرده     به مقدار لازم
 فلفل و نمک      به مقدار لازم
زردچوبه      به مقدار لازم
سیر      1 حبه
 پودر پاپریکا     به مقدار لازم

* طرز تهیه ماهی قزل سوخاری:

ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاري كردن ماهي قزل الا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید. و آن را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.

و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.

بعد از آن ماهی ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی ها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. ( بیشتر بخوانید: طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی )

این ماهی را می توانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.

* ماهی قزل با پودر سوخاری

* مواد لازم :
 ماهی قزل آلا کامل     1 عدد
 پودر سوخاری     1 پیمانه
 نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم
 زعفران آبکرده     به مقدار لازم
 پیاز     1 عدد
 پودر سیر     به مقدار لازم
زردچوبه     به مقدار لازم

* طرز تهیه ماهی قزل آلا با پودر سوخاری :

برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید، پیاز را به صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این موادها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.

 - برای اینکه ماهی سوخاری تر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند.

 - و بعد از آن روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.

 * نکاتی برای تهیه ماهی سوخاری :

برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت پوست آن را داخل روغن داغ قرار بدهید

منبع: بيتوته

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی