طرز تهيه سس گوجه فرنگي در خانه

طرز تهيه سس گوجه فرنگي در خانه

بخش آشپزي : خانم هاي عزيز امروز با ما همراه باشيد تا با طرز تهيه سس گوجه فرنگي در خانه آشنا شويد . . .

مجله ياس تنها :


  *   مواد لازم:
1-    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
2-    گوجه فرنگی: ۱۰ عدد
3-    سرکه سفید یا بالزلمیک: ۳ قاشق غذاخوری
4-    سیر: ۶ حبه
5-    نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
6-    فلفل سفید و انواع ادویه‌های دلخواه: به میزان دلخواه


* طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه سس گوجه فرنگی در منزل لازم است ابتدا گوجه فرنگی‌ها را از سمت پایین به صورت به شکل + برش دهید.

۲. سپس داخل قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید گوجه‌ها را در درون قابلمه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

۳. بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه‌ها را از درون قابلمه بیرون آورید و بعد از این که گوجه‌ها خنک شدند پوست آنها را بگیرید.

۴. سپس گوجه فرنگی‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و به همراه ۴ حبه سیر آنها را در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و در قابلمه را ببندید.

۵. بعد از ۱۵ دقیقه گوجه فرنگی‌ها را از قابلمه به صافی مناسبی بریزید و با کمک پشت قاشق گوجه‌ها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود.

۶. سپس آب گوجه فرنگی صاف شده را داخل قابلمه تمیزی بریزید و دوباره قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. می‌توانید دو حبه سیر نیز به آب گوجه‌ها اضافه کنید تا سس کچاپ شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.

۷. بعد از چند دقیقه روغن زیتون و سرکه و فلفل سایه و نمک و هر نوع ادویه دلخواهی را به سس اضافه کنید.

۸. بعد از این که سس به غلظت مناسبی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید.

منبع : ايرنا

  • تاريخ ارسال : یکشنبه 26 مرداد 1399
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی