مجله ياس تنها

طرز تهيه خورشت باميه جنوبي با لپه

بخش آشپزي : خانم هاي عزيز امروز با يک پيشنهاد خوب آمديم خورشت باميه جنوبي که در ادامه با روش تهيه اين خورشت خوشمزه آشنا مي شويد . .

مجله ياس تنها :

+ مواد لازم:

۲۵۰ گرم گوشت خورشتی
۲۵۰ گرم بامیه
۱/۳ پیمانه لپه
۸۰ الی ۱۰۰ گرم تمبر هندی
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ حبه سیر
۳۰ گرم کره
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

+  طرز تهيه :

- برای تهیه این خورشت لذیذ جنوبی باید ابتدا گوشتش رو بپزیم. پس پیاز رو رنده یا خرد کرده و با مقدار کافی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه. وقتی پیاز کمی سبک شد سیر خرد شده و فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا پیاز خوب طلایی بشه.

بعد رب گوجه رو هم اضافه میکنیم و باز با هم تفتشون میدیم تا رب هم از خامی دربیاد و سرخ بشه.

- حالا گوشت خورشتی رو که قیمه‌ای خرد کردیم رو به مخلوط رب و پیاز اضافه کرده و کمی تفتشون میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده. برای گوشت این خورشت میتونین از گوشت گوسفندی یا گوساله به سلیقه خودتون استفاده کنین.

- وقتی گوشت تغییر رنگ داد لپه‌هایی که شستیم و برای دو الی سه ساعت خیس کردیم رو هم اضافه میکنیم. احتیاجی به پختن لپه از قبل نیست، چون همراه گوشت کاملا میپزه.

حالا به اندازه کافی آب به موادمون اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت و لپه بپزن.

- تا گوشت میپزه تمبر هندی رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم و اجازه میدیم تا برای ۱ ساعت بمونه تا در انتها بتونیم به راحتی تمبر هندی رو با صاف کردن از هسته هاش جدا کنیم.

بعد از گذشت یک ساعت مایع مخلوط تمبر هندی رو از صافی رد میکنیم تا مواد اضافیشون جدا بشه.

بامیه‌ها رو هم با کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

 - وقتی گوشت پخت، بامیه تفت داده شده و تمبر هندی صاف شده رو به خورشت اضافه میکنیم. بهتره تمبر هندی رو کم کم اضافه کنیم تا وقتی خورشت به ترشی مورد نظرمون رسید دیگه نریزیمش.

حالا اجازه میدیم تا بامیه‌ها هم خوب بپزه و مزه بگیره و خورشت جا بیوفته و تنگ آب بشه.

در نهایت خورشت بامیه خوشمزه و لذیذمون حاضره . نوش جان.

باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی