مجله ياس تنها

آموزش درست کردن سس انار در خانه

آموزش درست کردن سس انار در خانه

بخش آشپزي : سس انار چاشنی ترش و شیرین وخوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را در کنار انواع دسر، سالاد و غذا‌های گوشتی سرو کنید. . . . .

مجله ياس تنها : سس انار چاشنی ترش و شیرین وخوشمزه‌ای است که می‌توانید آن را در کنار انواع دسر، سالاد و غذا‌های گوشتی سرو کنید. این سس به غذای شما رنگ و لعاب و طعمی متفاوت می‌بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس انار با نشاسته ذرت خانگی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

+ مواد لازم برای تهیه سس انار

1 - نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
2 - آب انار یک و نیم پیمانه
3 - دانه انار نصف پیمانه
4 - آب لیموترش یک چهارم قاشق غذاخوری
5 - کره یک قاشق غذاخوری
6 - آب مرغ یک سوم پیمانه
7 - نمک به مقدار لازم
8 - فلفل سیاه به مقدار لازم

+ طرز تهیه سس انار با نشاسته ذرت

- نشاسته را کمی با کره تفت دهید. آب انار و آب مرغ را به نشاسته اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا نشاسته­‌ها کاملا مخلوط شده و مواد یکدست شوند. (در صورت نیاز از صافی عبور دهید.) در صورت تمایل می‌توانید به جای آب مرغ از آب استفاده کنید.

- همه مواد جز دانه­‌های انار را به مخلوط اضافه کرده و آن روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود. دانه‌­های انار را به مخلوط اضافه کنید و یک دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید. سس انار مخصوص شما آماده است آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته و در کنار سالاد کیوی و اسفناج سرو کنید.

باشگاه خبرنگارانجوان

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی