طرز تهيه کباب تابه اي با مغز پنيري بسيار خوشمزه

طرز تهيه کباب تابه اي با مغز پنيري

بخش آشپزي : امروز ما همراه شماييم با طرز تهيه کباب تابه اي با مغز پنيري که طعم بسيار عالي دارد . در ادامه با روش تهيه اين کباب آشنا خواهيد شد . ..

مجله ياس تنها :

+ مواد لازم برای تهیه کباب تابه‌ای با مغز پنیری

1 - گوشت چرخ کرده دو پیمانه
2 - پودر پنیر پارمسان دو‌سوم پیمانه
3 - پنیر چدار  به مقدار لازم
4 - پیاز متوسط دو عدد
5 - سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
6 - فلفل سیاه و ادویه به مقدار لازم

+ طرز تهیه کباب تابه‌ای با مغز پنیری

- ابتدا پیاز را رنده کرده و نصف آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و خوب ورز دهید تا کاملا پیاز با گوشت مخلوط شود.

- پودر پنیر پارمسان، فلفل و ادویه را به مخلوط گوشت اضافه کرده و دوباره مواد را ورز دهید. روی ظرف سلفون کشیده و مواد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

- از مخلوط گوشت به اندازه یک پرتغال بردارید و با کف دست پهن کنید. یک تکه از پنیر چدار را وسط گوشت قرار دهید و گوشت را روی پنیر جمع کنید و به آن فرم دهید.

- داخل یک تابه کمی روغن بریزید و گوشت‌ها را داخل تابه بچینید. شعله را روشن کنید تا کباب‌ها کمی سرخ شوند. سپس سس گوجه یا رب گوجه فرنگی را با مقداری آب رقیق کرده و روی کباب‌ها بریزید.

- کمی زمان دهید تا کباب‌ها مغز پخت شده و آب آن‌ها گرفته شود. حالا کباب‌ها را برگردانید و طرف دیگر آن‌ها را هم سرخ کنید. نکته مهمی که نباید فراموش کنید این است که، چون از پودر پنیر پارمسان استفاده می‌کنید، نیازی به استفاده از نمک نیست.

بعد از این که کباب‌ها مغزپخت شده و سرخ شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف سرو کرده و با نان یا برنج نوش جان کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان

  • تاريخ ارسال : سه شنبه 25 شهريور 1399
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی