مجله ياس تنها

طرز تهيه شينسل مرغ و شينسل گوشت

بخش آشپزي : امروز هم با شما خانم هاي عزيز هستيم با يک آموزش آشپزي ديگر . در اين مطلب شما را با روش تهيه شينسل مرغ و شينسل گوشت آشنا مي کنيم . . . .

مجله ياس تنها :

+ شنیسل چیست؟

شنیتسل یک برش نازک از گوشت سرخ شده در چربی است. گوشت معمولاً با پر کردن تندرنس گوشت رقیق می شود.

- معمولاً گوشت ها قبل از سرخ کردن نان می شوند.

- شنیتل نان در بسیاری از کشورها محبوب است و با استفاده از گوشت گوساله، گوشت خوک، مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو یا بوقلمون ساخته می شود.این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوتی تهیه می شود و در کشورهای مختلف نام های مختلفی شهرت دارد.

 + طرز تهیه شنیتسل مرغ :

مواد لازم برای شنیتسل مرغ برای 4 نفر :
 سینه مرغ      2 عدد
 آرد سفید      1 لیوان
 تخم مرغ     2 عدد
 آرد سوخاری      1 لیوان
 روغن مایع      به مقدار لازم
 نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم
 کنجد     به مقدار لازم

 
+ طرز تهیه شنیتسل مرغ :

برای تهیه ی شنیسل مرغ ابتدا سینه های مرغ را به صورتی افقی از وسط برش بزنید تا نازک تر شوند. حدودا 1 الی 2 سانت قط داشته باشند. سپس قطعات مرغ را داخل کیسه فریزر قرار بدهید و با استیک کوب خوب بکوبید تا کاملا نازک و یکدست شوند. با این روش هر سینه مرغ به ما دو قطعه شنیسل بزرگ می دهد. اندازه ی نرمال شنیتسل ها اندازه ی یک دست یا کف دست می باشد.

سپس داخل بشقاب های گودی آرد سفید، تخم مرغ ها و در بشقاب دیگر آرد سوخاری و نمک و فلفل و کنجد را بریزید و مخلوط کنید.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، شنیسل ها را ابتدا داخل آرد سفید و بعد داخل تخم مرغ ها بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ را آرد سوخاری بپوشاند.

سپس داخل روغن داغ قرار بدهید. باید حرارت زیر تابه ملایم باشد تا شنیسل ها کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه یک سمت شنیسل ها سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود. به همین روش تمام شنیسل ها را سرخ کنید.

در پایان بعد از اینکه شنیسل ها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال حوله ای قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. به طور معمول شنیسل را بدون نان یا برنج سرو می کنند. برای تجربه طعم بهتر می توانید از سس کچاپ و یا لیموترش در کنار شنیسل استفاده کنید.

در صورتی که می خواهید از پنیر پیتزا هم در غذای خود استفاده کنید، زمانی که شنیسل ها آماده شدند حرارت زیر تابه را خاموش کنید و روی هر کدام یک پنیر ورقه ای قرار بدهید تا آب شود، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.

+ طرز تهیه شنیتسل گوشت با سس سفید

+ مواد لازم برای شنیتسل گوشت :
 گوشت قرمز      400 گرم
 تخم مرغ      2 عدد
 شیر      1/2 لیوان
 آرد سفید       2 لیوان
 پودر سیر      1 قاشق چایخوری
 نمک و فلفل سیاه      به مقدار لازم

 
+ مواد لازم برای سس سفید :
 خامه      1/4 لیوان
 آرد      4 قاشق غذاخوری
 شیر     1 لیوان
 نمک و فلفل     به مقدار لازم

+ طرز تهیه شینتسل گوشت :

برای تهیه ی شنیتسل با گوشت، ابتدا گوشت را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جداگانه با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شوند (دقت کنید که گوشت را بیش از حد نکوبید که سوراخ شود و یا گوشت آن خرد شود).

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کنید، 2 لیوان آرد را داخل بشقاب بریزید و با پودر سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید. تکه های گوشت را ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ بزنید و مجددا در آرد و سپس در تخم مرغ بزنید (این کار را باید 2 بار تکرار کنید تا گوشت کاملا با مواد پوشانده شود).

اکنون داخل تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا داغ شود، شنیتسل ها را در روغن داغ قرار دهید و شعله ی گاز را ملایم کنید تا گوشت مغز پخت و طلایی شود، طرف دیگر را هم به همین روش سرخ کنید سپس شنیتسل های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها برود (دقت کنید که حرارت بیش از حد کم یا زیاد نباشد).

این شنیتسل را اغلب با سس سفید میل می کنند که طرز تهیه ی آن را در ادامه آورده ایم.

+ طرز تهیه ی سس سفید :

برای تهیه سس سفید، تابه ای را روی حرارت متوسط قرار بدهید، آرد را داخل تابه بریزید و کمی روی حرارت ملایم هم بزنید تا حدی که فقط بوی خامی آن از بین برود اما تغییر رنگ ندهد. سپس 4 قاشق غذاخوری از روغنی که گوشت را در آن سرخ کرده اید به آرد اضافه کنید و 2 -3 دقیقه هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود.

اکنون خامه و شیر را کم کم اضافه کنید و همچنان روی حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود، در پایان نمک و فلفل سس را اندازه کنید، سس را روی شنیتسل گوشت بریزید و همراه با پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و … سرو کنید ( برای رقیق کردن سس از شیر استفاده کنید ).

+ نکاتی برای تهیه شنیتسل:

• در صورت تمایل قبل از سرخ کردن می توانید گوشت را با نمک و فلفل و زعفران و پیاز مزه دار کنید و بعد آن را در آرد بزنید و سرخ کنید.

• برای تهیه ی شینسل یا شنیتسل می توانید به آرد سوخاری پودر سیر هم اضافه کنید.

• می توانید در پودر سوخاری از جعفری خرد شده یا جعفری خشک شده استفاده کنید.

منبع : بيتوته

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی