- خبر از همه جا و همه چي
- بيوگرافي
- بارداري و زايمان
- کودک
- پزشکي
- رابطه زناشويي
- آشپزي
- بخش ديني
- آرايش و زيبايي
- سبک زندگي
- تعبير خواب
- مدلهاي لباس زنانه
چرا بايد از کاندوم استفاده بکنيم؟
افزايش ميل جنسي در خانم ها با خوردن ميوه
بهترين روش براي پولدار شدن
دانلود سریال قورباغه
ارسال لينک
مي خواستم به افسانه تجاوز کنم
کرونا جان جمشيد پژويان را گرفت
بازيگر معروف سينما دست به خودکشي زد
بيماري پوستي که بيشتر مردان مبتلا مي شوند
نکات مهم پيشگيري از کرونا براي رانندگان و مسافران
چگونه بنزين بزنيم تا کرونا نگيريم؟
اگر اين علائم را داريد احتمالا کرونا داريد
اگر سيستم ايمني بدن شما قوي است نگران کرونا نباشيد
کرونا در چه دمايي از بين مي رود؟ / کرونا در مقابل يخ زدگي مقاوم است
آرشيو لينک ها

روش درست کردن شيريني اتريشي در خانه
بخش آشپزي : طرز تهیه شیرینی اتریشی، راحت است و ماندگاری آن بالاست. ضمنا این شیرینی خوش طعم در مدت زمان کمی پخته و آماده میشود. . . . .
مجله ياس تنها :زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
شیرینی اتریشی را میتوانید به عنوان میان وعده و یا دسر سرو کنید.
* مواد لازم:
مارگارین یا کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
برای تزیین:
شکلات تختهای ۵۰ گرم
پودر نارگیل، پسته یا ترافل به میزان لازم
* مرحله اول: آماده سازی پیش نیازها
ابتدا فر را با دمای ۱۳۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید خوب گرم شود. سپس یک سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. هم چنین برای اینکه شیرینی بافت نرم و تردی داشته باشد و گلوله گلوله نشود، در این مرحله آرد را ۲ یا ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید.
* مرحله دوم: تهیه خمیر
در این مرحله ابتدا یک کاسه متوسط بردارید. کره یا مارگارینی که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را داخل آن بریزید. سپس پودر قند را نیز به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شوند.
سپس در یک کاسه دیگر، زردههای چهار تخم مرغ را از سفیدههای آن جدا کنید و داخل کاسه بریزید و اسانس وانیل را نیز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حالا مخلوط زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط مارگارین و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.
سپس آردی که الک کردید را مرحله به مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا تمامی مواد به خوبی به خورد هم بروند و یک خمیر شیرینی اتریشی نرم و لطیف با چسبندگی کافی داشته باشید.
* مرحله سوم: چیدن شیرینی اتریشی در سینی فر
حالا یک قیف و ماسوره کنگره دار بردارید. مقداری از خمیر شیرینی اتریشی را داخل آن بریزید. به کمک ماسوره شیرینیهایی به شکل انگشت به طول شش سانتی متر و با فاصله از هم در سینی فر درست کنید. سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردید بگذارید و هنگامی که زیر شیرینی اتریشیها کمی تغییر رنگ داد و طلایی رنگ شد، فر را خاموش کنید و سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید شیرینیها به خوبی خنک شوند.
* مرحله چهارم: تزیین شیرینی اتریشی
ابتدا شکلات را به روش بن ماری آب کنید. هم چنین میتوانید شکلات را به مدت یک دقیقه در ماکروفر بگذارید تا آب شود. پس از اینکه شیرینیهای اتریشی به خوبی خنک شدند، با قاشق مقداری از شکلات آب شده را بردارید و روی بخشی از شیرینی بریزید. سپس با پودر نارگیل، پسته یا ترافل همین بخش از شیرینی که به شکلات آغشته کردید را تزیین کنید.
* نکات کلیدی تهیه شیرینی اتریشی
– اندازههای مواد اولیه که در این دستور آمده است، تقریبی هستند. در صورت تمایل میتوانید مقادیر مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
– شیرینی اتریشی را به اشکال دیگر مانند گرد هم میتوانید درست کنید.
منبع: پارسينه