با هويج تلخي آبليموهاي تازه را از بين ببريد
بخش آشپزي - این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشود و این کار به صورت خانگی و سنتی انجام نمیشود. در نتیجه هستههای لیمو هم کمی له شده و باعث تلخی آب لیمو میشوند. . . . .
به ادامه برويد
مجله ياس تنها - برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی به میزان آبلیمو دارد (برای ۱۵ کیلو لیمو ۴ عدد هویج متوسط) پوست بکنید و کامل بندازید در ظرف آبلیمو تا ۲۴ ساعت بماند. سپس آبلیمو را صاف کنید.
- هویجها تلخی آب لیمو را به خودشان میگیرند و بعد از صاف کردن آبلیمو میتوانید گوشت لیمو را برای خورشتها استفاده کنید بدون آن که اندکی تلخی به غذای شما بدهند.
- همچنین برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگهداری کنید و روی شیشههای آبلیمو را هم با پلاستیک مشکی بپوشانید تا رنگ خود را حفظ کند؛ و در آخر هیچ وقت آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و به طور کلی ترشیجات را در ظرف یا بطریهای پلاستیکی نریزید، زیرا ترشی آنها باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آنها میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مطالب مرتبط با پست جاري
طرز تهيه دونات خانگي خوشمزه
روش تشخيص مرغ فاسد شده
طرز تهيه شيريني پفکي براي عيد امسال
طرز تهيه ترشي مشهدي خوشمزه
طرز تهيه کتلت عدس خوشمزه و مقوي / غذاي ايراني
طرز تهيه شامي گيلاني خوشمزه / غذاي ايراني
طرز تهيه کوکو استانبولي خوشمزه
طرز تهيه کتلک تن ماهي بسيار خوشمزه
طرز تهيه چانا ماسالاي خوشمزه
طرز تهيه چند نوع ترشي کلم در خانه
طرز تهيه سوهان گردويي خوشمزه
طرز تهيه ساندويچ هندي خوشمزه
طرز تهيه خوراک چيني نودل سرخ شده با مرغ
طرز تهيه پيراشکي بقچه اي خوشمزه
طرز تهيه شيريني سنتي ايتاليايي با نام زيپوله
روش درست کردن نان بروتچن عسلي خوشمزه
طرز تهيه يک غذاي عربي به نام مجبوس مرغ
طرز تهيه پيتزا مارگاريتا / پيتزا مارگاريتاي خوشمزه
طرز تهيه تاس کباب
طرز تهيه سوپ ذرت خوشمزه براي روزهاي سرد