طرز تهيه کيک يزدي خوشمزه با روشي ساده

مجله ياس تنها
طرز تهيه کيک يزدي خوشمزه با روشي ساده

طرز تهيه کيک يزدي خوشمزه

بخش آشپزي - خانم هايي که عاشق درست کردن کيک در خانه هستند امروز با آموزش درست کردن کيک يزدي در خدمت شماييم همراه ما باشيد . .

به ادامه برويد

مجله ياس تنها بخش آشپزي

+ مواد لازم برای کیک یزدی:

1 - آرد     375 گرم
2 -  شکر     250 گرم
3 - تخم مرغ درشت     4 عدد
4 - ماست معمولی نسبتا شیرین       250 گرم
5 -  روغن مایع      180 گرم
6 - خامه       2 قاشق سوپخوری
7 - پودر هل سبز       1 قاشق سوپخوری
8 -  بکینگ پودر      2 قاشق چایخوری
9 -  عفران آبکرده غلیظ     حدود 2 قاشق غذاخوری
10 - نمک     خیلی کم (به اندازه قرار گرفتن بین دو انگشت)

 + طرز تهیه کیک یزدی:

برای طرز تهيه كيک يزدى، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید. سپس 4 عدد تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و با همزن با دور متوسط بزنید تا تخم مرغ ها حجم پیدا کنند و کرم رنگ شوند، سپس ماست و خامه و روغن و یک قاشق از عفران را به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.

 مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و پودر هل و نمک را مخلوط کنید و با الک 3 بار الک کنید و در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و بقیه ی زعفران را اضافه کنید و با دور کم همزن به حدی بزنید تا مواد یکدست شود دقت کنید اگر بیشتر بزنید در کیفیت کیک تاثیر دارد.

 کپسول های کیک را در قالب های مافین قرار بدهید و از مواد داخل آن ها بریزید به حدی که 2/3 قالب پر شود. سپس یک چاقو را در روغن بزنید و روی مواد کیک علامت + بزنید و آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید.زمانی که کیک تان پخت روی آن هم کمی طلایی می شود اگر نشد شعله ی بالا را روشن کنید اگر طلایی شد لازم نیست روی آن را روشن کنید.

 آن را از فر خارج کنید اجازه بدهید کمی خنک شود و با مخلوط کمی عسل و گلاب رقیق شده با قلم مو روی کیک بزنید و با پودر پسته و مغزهای دیگر تزیین کنید.

+ نکات پخت کیک یزدی :

• برای اسفنجی شدن کیک حتما تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشند.

• اگر فر را از قبل روشن نکنید کیک شما پفت نمی کند.

• اگر از فر برقی استفاده می کنید کمی قبل از قرار دادن کیک داخل فر المنت بالا و پایین را روشن کنید، و زمانی که کیک را داخل فر قرار دادید 10 دقیقه بعد از آن فقط المنت پایین را روشن بگذارید و بعد از 10 تا 20 دقیقه بعد از آن کیک یزدی شما آماده است.

• می توانید روی کیک علامت + نزنید.

• قبل از قرار دادن داخل فر می توانید روی آن کنجد بریزید.

• برای پخت کیک یزدی نمی توان از کپسول های کیک به تنهایی استفاده کرد و باید آن ها را داخل قالب مافین قرار بدهید.

منبع: بيتوته