طرز تهيه پنکيک خرمالو با روشي ساده

مجله ياس تنها
طرز تهيه پنکيک خرمالو با روشي ساده

طرز تهيه پنکيک خرمالو با روشي ساده

بخش آشپزي - هر روز با مطالب جديد آشپزي در خدمت شماييم امروز مي خواهيم طرز تهيه پنکيک خرمالو را به شما آموزش دهيم همراه ما باشيد  ..  .

به ادامه برويد

مجله ياس تنها بخش آشپزي

+ مواد لازم براي تهيه پنکيک خرمالو

خرمالو: ۴ عدد

شیر: ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی

آرد: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری

عصاره وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

روغن: به میزان لازم

+ طرز تهیه پنکیک خرمالو

+ مرحله اول

برای درست کردن پنکیک خرمالو ابتدا خرمالوها را بشورید. پوست و در صورت وجود، هسته‌ آنها را جدا کنید. گوشت خرمالوها را پوره کنید. برای این کار می‌توانید از غذاساز یا مخلوط‌کن استفاده کنید. در یک ظرف مناسب، آرد را دو بار الک کنید. تخم‌مرغ را با کره و عصاره وانیل مخلوط کنید و به هم بزنید. نمک، بیکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید. شیر را آرام آرام و در چند مرحله با مواد بالا مخلوط کنید.

+ مرحله دوم

پوره خرمالوها را اضافه کنید و به هم بزنید. اگر مایه پنکیک‌تان خیلی غلیظ بود، به آن شیر اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود، آرد اضافه کنید. در یک تابه مناسب، روغن بریزید و بعد از داغ شدن، به اندازه ۲ یا ۳ قاشق غذا خوری از مایه پنکیک را در تابه بریزید و سرخ کنید. این کار را برای هر دو طرف پنکیک انجام دهید و هر طرف را به مدت  ۱ یا ۲ دقیقه سرخ کنید. پنکیک‌ها را در ظرف مناسب سرو کنید.
فوت و فن طرز تهیه پنکیک خرمالو

*می‌توانید کمی از پوره خرمالو ها را نگه دارید و بعد از سرخ شدن پنکیک‌ها، روی آنها بمالید.

*در طرز تهیه پنکیک خرمالو یا هر پنکیک دیگر، به جای شیر می‌توانید از ماست یا دوغ استفاده کنید. البته سعی کنید دوغتان را ترش انتخاب نکنید.

*طرز تهیه پنکیک خرمالو قابل تعمیم به دیگر پنکیک‌ها است. یعنی با جایگزین کردن دیگر میوه‌ها می‌توانید پنکیک میوه‌های دیگر را هم تهیه کنید.

منبع: پارسينه