طرز تهيه شيريني ناپلئوني در خانه

محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
محل تبليغات شما
نظر

طرز تهيه شيريني ناپلئوني در خانه

دسته بندي : آشپزي, تاريخ : سه شنبه 02 دي 1399

طرز تهيه شيريني ناپلئوني در خانه

طرز تهيه شيريني ناپلئوني در خانه

بخش آشپزي - به جاي اينکه از بيرون شيريني بخريد گاهي وقت ها لازم است در خانه شيريني درست کنيد . در ادامه شما را با طرز تهيه شريني ناپلئوني که طرفداران زيادي دارد آشنا مي کنيم همراه ما باشيد . ..

به ادامه برويد

مجله ياس تنها بخش آشپزي

+ مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی:

 1-   خمیر هزارلای آماده: ۱ بسته
 2-   پودر شکر: ۳ قاشق غذاخوری
 3-   خامه: ۱ و ۱/۲ پیمانه
 4-   سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
 5-   وانیل مایع :۱/۲ قاشق چایخوری
 6-   پودر شکر یا پودر قند:برای روی شیرینی
 7-   پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

+ طرز تهیه و دستور پخت شیرینی ناپلئونی:

۱. قبل درست کردن خمیر شیرینی ناپلئونی باید ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

۲. اگر خمیر هزارلا را خودتان در خانه تهیه کردید که خودش یک دستور خاص دارد باید با وردنه آن را به طول نیم سانت صاف کنید و با کاتر دور آن را ببرید. اگر هم از خمیر آماده که در اکثر سوپر مارکت‌ها بزرگ وجود دارد استفاده کردید لازم نیست با وردنه صافش کنید ولی دور تا دور آن را با کاتر ببرید.

۳. در مرحله بعد خمیر شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیرهایی که از کنارش بریدیم داخل سینی فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه بشود. بعد از ۱۰ دقیقه دمای فر را پایین می آوریم و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای فر ۱۸۵ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم تا روی خمیر یکم طلایی شود. وقتی که از فر بیرون آوردیم صبر می‌کنیم تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده می‌کنیم.

۴. خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط می‌کنیم و با هم زن برقی هم می‌زنیم. بهتر است ظرف و سر همزن را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا موقع هم‌زدن خامه سرما باعث زودتر فرم گرفتن خامه شود.

۵. یک عدد سفیده تخم مرغ هم در مواد این شیرینی ذکر شد که ریختن آن دل به خواهی است و اگر بخواهید از آن استفاده کنید باید جداگانه آن را هم بزنید تا پف کند و موقعه فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید.

۶. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم می‌کنیم .لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه‌های چاقو پفش را می‌خوابانیم و از خرده‌های ایجاد شده توسط ضربه چاقو برای تزیین خود شیرینی استفاده می‌کنیم.

- این شیرینی را می‌توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی من به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدنش هنگام میل کردن ترجیح دادم دو لایه استفاده کنم. حتی می‌توانید برای لایه میانی این شیرینی به‌جای خامه از کرم وانیلی هم استفاده کنید.

۷. حالا روی لایه اول نان را با کمک چاقو با خامه می‌پوشانیم و بعد لایه دوم را روی آن می‌گذاریم و با کمی فشار دست جایش را ثابت می‌کنیم دوباره خامه را روی لایه دوم می‌پوشانیم تا هر چند لایه‌ای که بخواهید استفاده کنید این مراحل را تکرار کنید.

- نهایتا روی لایه آخر را با خامه می‌پوشانیم و از لایه‌هایی خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر می‌کنیم و روی سطح خامه‌ها می‌ریزیم و با مقداری پودر قند و پودر پسته تزیین می‌کنیم.

- قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید توصیه می‌کنم شیرینی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم‌تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه شیرینی را برش بزنید.

منبع: ايرنا

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

در صورتي که قوانين زير رعايت نشود نظر شما تاييد و نمايش داده نمي شود

در نظرات به هيچ کس توهين نکنيد و از الفاظ رکيک استفاده نکنيد

نظر خود را به صورت پارسي تايپ کنيد

لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنيد

در صورتي که مي خواهيد درباره مسائل مختلف با کاربران گفتگو کنيد کليک کنيد.
?

تبادل لينک هوشمند

    تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله ياس تنها وآدرس http://myas.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

    عنوان :
    آدرس :
    کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد