طرز تهيه ترشي سالادي خوشمزه با روشي ساده

مجله ياس تنها
طرز تهيه ترشي سالادي خوشمزه با روشي ساده

طرز تهيه ترشي سالادي خوشمزه با روشي ساده

بخش آشپزي - سر بيشتر سفره هاي ايراني ترشي وجود دارد . در ادامه شما را با روش تهيه ترشي سالادي خوشمزه آشنا مي کنيم همراه ما باشيد . . . .

به ادامه برويد

مجله ياس تنها بخش آشپزي

+ مواد لازم براي تهيه اين ترشي خوشمزه

سرکه: ۱ لیتر
آب: ۱ لیتر
رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی): ۱ کیلوگرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

+ سبزیجات لازم برای ترشی:

ادویه ترشی: به مقدار لازم
کلم پیچ: ۵۰۰ گرم
گل کلم: ۱ کیلوگرم
بادمجان: ۲۵۰ گرم
هویج: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲۰۰ گرم (سبز و زرد و قرمز)
سیب زمینی ترشی: ۱۰۰ گرم
موسیر: ۱۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۲۵۰ گرم
ساقه کرفس: ۲۰۰ گرم
سبزیجات معطر: در صورت تمایل

* طرز تهیه ترشي سالادي

۱. ابتدا مواد را بشویید و پس از خشک شدن آن‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

۲. سیب ترشی و موسیر را در آب بخیسانید سپس آن‌ها را خرد کنید.

۳. سپس در یک ظرف مناسب مخلوط آب و سرکه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

۴. پس از آن نمک و ادویه و فلفل را به مواد اضافه کنید.

۵. پس از افزودن ادویه، رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و اجازه دهید تا رب گوجه فرنگی در مخلوط آب و سرکه حل شود.

۶. پس از یک یا دو بار جوش زدن سبزیجات خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ یا نهایتا ۴ دقیقه اجازه دهید روی حرارت ملایم جوش بیاید.

۷. مواد را از روی حرارت برداشته و پس از آن که کاملا سرد شد آن را داخل شیشه بریزید.

۸. بهتر است شیشه ترشی را در محل خنک یا یخچال قرار دهید.

۹. پس از یک هفته ترشی شما آماده است.

۱۰. اگر می‌خواهید ترشی را زودتر مصرف کنید زمان پخت سبزیجات را بیشتر کنید.

منبع: تابناک با تو