طرز تهيه ترشي هندوانه ابوجهل در خانه

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه ترشي هندوانه ابوجهل در خانه

طرز تهيه ترشي هندوانه ابوجهل در خانه

بخش آشپزي - خانم هايي که دوست دارند هر روز يک نوع غذا و يا ترشي جديد درست کنند پيشنهاد امروز ما به شما ترشي هندوانه ابوجهل است . در ادامه با درست کردن اين ترشي آشنا خواهيد شد

به ادامه برويد

مجله ياس تنها - هندوانه ابوجهل علی رغم تصور مردم که فکر می کنند میوه ای سمی و خطرناک است، دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری می باشد از جمله خواص شگفت انگیز آن می توان به بالا بردن مقاومت بدن در برابر سرما خوردگی و ضد نفخ ، تحریک و تقویت کبد ، ضد عفونی کردن کلیه اشاره نمود.

+ مواد لازم جهت تهیه ترشی خانگی هندوانه ابوجهل

خب دوستان عزیزم ، جهت تهیه ترشی ابوجهل خانگی به موارد زیر احتیاج داریم :

* هندوانه ابوجهل (شپله) = به مقدار لازم
* نمک
* سرکه
* هویج
* جعفری
* سیر
* فلفل سبز

استفاده از مواد دیگر مانند نعنا خشک، گل کلم، سیب زمینی ترشی و غیره نیز می تواند به خوشمزه تر شدن و بهتر شدن ترشی شما کمک کند و به سلیقه خودتان می توانید آنها را اضاافه نمایید.
طرزتهیه ترشی شپله در خانه (ترشی هندوانه ابوجهل)

+ جهت تهیه ترشی خانگی هندوانه ابوجهل مراحل زیر را دنبال نمایید :

* ابتدا تمامی مواد لازم را بشویید و دم و یا چنبه هندوانه ها را بگیرید. هویج ها را پوست بکنید و از ارتفاع به 4 قسمت تقسیم نمایید. سپس سبزی جعفری را نیز پاک کنید سیر را پاک نمایید و هماطور بصورت حبه نگهدارید.
نکته: اگر جعفری تازه پیدا نکردید می توانید از جعفری خشک شده نیز استفاده کنید.
* سپس مقداری آب را به همراه نمک بجوشانید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
* شپله ها را به همراه دیگر مواد را در آب و نمک بریزید و به مدت ۵ الی ۶ روز هر روز آب و نمک آن را عوض کنید.

+ نکته : ظروف حاوی آب و نمک و هندوانه ابوجهل را باید در یخچال نگهداری نمایید تا آب نمک آنها را شل و وارفته نکند.

* پس از گذشت 6 روز شپله را از آب نمک خارج کنید و با آب روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا بجوشد زمانیکه آب جوشید آب آن را دور بریزید و مجدداْ اینکار را انجام دهید تا تلخی شپله گرفته شود.

+ دقت کنید : ترشی شپله نباید زیاد بجوشد زیرا هندوانه ابوجهل خیلی نرم می شود.

* هندوانه ابوجهل را پس از آنکه جوشید بهتر است بر روی یک صافی بریزید تا آبش برود و به مدت یک ساعت صبر نمایید سپس شپله ها را در شیشه های مخصوص ترشی بریزید.
* پس از آنکه مواد ترشی ابوجهل را داخل شیشه ریختید داخل آنها سرکه بریزید و در صورت تمایل کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی ابوجهل شما آماده است ولی می توانید مدت بیشتری صبر کنید تا ترشی شما بهتر جا بیفتد.
نکته: ترشی حتما باید در جای خنک نگهداری شود.

منبع: تابناک با تو

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

نظرات ارسال شده

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی