خوراکي هايي که دندان ها را زرد مي کنند
بخش زيبايي - دندان ها نقش مهمي در زيبايي دارند اما وقتي دندان هاي شما زرد مي شوند چهره زيباي شما را خراب مي کنند . در ادامه با خوراکي هايي آشنا خواهيد شد که دندان هاي شما را زرد مي کنند
مجله ياس تنها بخش زيبايي
* غذاهای اسیدی
گوشتهای قرمز، ماهی ها، غذاهایی دریایی، لبنیات، گوجه فرنگی، مرکبات، غلات، میوه جات، سبزیجات و نوشیدنیها حاوی مقدار زیادی خاصیت اسیدی هستند که میتوانند با تغییر حالت اسیدیته بدن مینای دندان را پوشاده و عاج دندان را زرد کنند.
* قهوه و چای
مادهای که باعث میشود وقتی میوههای کال و نرسیده را مصرف میکنیم در دهانمان احساس گسی کنیم با نام تانن شناخته شده است. نقش تاننها حفاظت از گیاهان در مقابل آفات است چرا که با ایجاد طعم گس در میوهها میتواند آفات را از گیاه دور کند.
مقدار زیادی تانن در قهوه نهفته است که با گذر زمان باعث به وجود آمدن لکه شده و آسیب پذیری بیشتر دندانها را در مقابل مواد اسیدی افزایش میدهد.
مصرف زیاد چای نیز در زرد شدن دندانها موثر است.
* انواع توتها و انار
جالب است بدانید که رنگدانههایی که رنگ سیری به توتهایی مانند تمشک، تمشک آبی، تمشک سیاه و انار میدهند باعث لکه دار شدن دندانها میشوند.
بهتر است پس از مصرف این مواد دندانهای خود را شستشو دهید تا اثر طولانی مدت این رنگ ها روی دندانها زردی برجای نگذارد.
* رنگهای خوراکی
آب نبات، شکلات، نوشیدنیهای ورزشی و نمکهای غذایی با رنگهای خوراکی میتوانند به مینای دندان آسیب رسانده و ریشهها را آسیب پذیر کنند. بلافاصله بعد از مصرف مواد غذایی حاوی رنگدانههای خوراکی حتما مسواک بزنید و برای داشتن دندانهای زیبا و مناسب مرتب به دندانپزشک مراجعه کنید.
منبع: پيام ايران
- دسته بندي شده در : آرايش و زيبايي
- نويسنده : محمد
- تاريخ ارسال : شنبه 13 دي 1399
- تعداد ديدگاه :