طرز تهيه خورشت ترشه سماق بسيار خوشمزه

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه خورشت ترشه سماق بسيار خوشمزه

طرز تهيه خورشت ترشه سماق بسيار خوشمزه . خورشت مازندراني

بخش آشپزي - خورشت ترشه سماق ، از خورشت‌های ترش و خوشمزه‌ی شمالی است. اگر علاقه به غذا‌های ترش دارید به شما پیشنهاد می‌کنم حتما این خورشت را امتحان کنید. . . .

مجله ياس تنها بخش آشپزي

**  مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا ۴ نفر:

- سینه مرغ ۳ عدد
* سبزی خورشتی یا سبزی شمالی ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- لوبیا قرمز ۱ فنجان
- آبغوره ۱ فنجان
- سماق ۵ قاشق غذاخوری
- غوره ۱ فنجان
- سیر ۴ حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم

*  طرز تهیه‌ی ترشه سماق:

مرغ‌ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمز‌های خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که مرغ‌ها کمی طلایی شدند.

- در همین حین سبزی‌ها را با مقداری روغن تفت بدهید. سیر‌های رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون سماق اضافه کنید و کمی تفت بدهید. مراقب باشید نسوزند.

سبزی‌های تفت داده شده را به آن اضافه کنید؛ و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره اضافه کنید. چاشنی این خورشت آبغوره است. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.

نمک را به آن اضافه کنید و آب بریزید و پس از جوشیدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد.

برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.

* *  نکاتی برای تهیه‌ی خورشت ترشه سماق:

• سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره ۱۵۰ گرم تره + ۱۵۰ گرم جعفری + ۱۰۰ گرم گشنیز + ۵۰ گرم اسفناج + ۵۰ گرم شنبلیله) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال (سبزی مرغ ترش) تهیه می‌شود، ولی اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی‌های بالا استفاده کنید.

* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی است، اما در صورتی که در دسترس نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.

• از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید، زیرا خورشت شما را تلخ می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.