مجله ياس تنها

طرز تهيه موچي يک دسر ژاپني

طرز تهيه موچي يک دسر ژاپني

بخش آشپزي - باز امروز با يک آموزش آشپزي جديد در خدمت شماييم . موچی ،یکی از دسرهای جذاب ژاپنی است که با آرد برنج درست می‌شود و طعم متفاوتی دارد. ..

مجله ياس تنها بخش آشپزي

* مواد لازم برای دسر موچی:

    آرد برنج سفید: ۱ لیوان
    آب: ۲/۳ لیوان
    نمک دریایی یا نمک ساده: ½ قاشق چایخوری
    شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری
    توت فرنگی: ۲۰۰ گرم
    پودر نشاسته: نصف لیوان

*  طرز تهیه و دستور پخت موچی با مغز توت فرنگی:

۱. برای تهیه کیک برنجی با مغز توت فرنگی آرد برنج و شکر و نمک را مخلوط کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.

۲. سپس ۲/۳ لیوان آب را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

۳. سپس روی ظرف را با نایلونی پوشانده و به مدت یه دقیقه در ماکرویو قرار می‌دهیم، پس از یک دقیقه مواد را خارج کرده هم بزنید و دوباره برای مدت ۱ دقیقه دیگر در ماکرویو قرار بدهید.

۴. بهتر است این مراحل را ۳ بار تکرار کنید تا کیک برنجی به خوبی پخته و منسجم شود.

۵. بر روی تخته‌ای نشاسته ذرت ریخته و خمیر آرد برنج را به خوبی ورز میدهیم.

۶. سپس خمیر را به ۶ یا ۷ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را در کف دست خود باز کنید.

۷. سپس یک توت فرنگی یا نصفه را در وسط خمیر گذاشته و خمیر را دور توت فرنگی می‌پیچیم.

۸. کیک برنجی‌ها را برای ۱ تا ۲ ساعت قبل از سرو در پخچال بگذارید تا خوب سرد شوند.

منبع: ايرنا

مطالب مرتبط

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی