طرز تهيه کوبيده مرغ با روشي ساده
آموزش آشپزي - اگر به کوبيده مرغ علاقه داريد پيشنهاد مي کنيم اين مطلب را بخوانيد تا با روش تهيه کوبيده مرغ آشنا شويد . . .
مجله ياس تنها بخش اشپزي
۱ عدد سینه مرغ رو به همراه گوشت
۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم.
سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
- سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کبابها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم.
با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کبابها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کبابها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه.
باشگاهخبرنگاران جوان
مطالب مرتبط با پست جاري
طرز تهيه سوپ ذرت خوشمزه براي روزهاي سرد
طرز تهيه ماکاروني به شکل کيک
طرز تهيه شيريني صدفي در خانه
طرز تهيه شيريني شکري خوشمزه
آموزش تهيه کوفته مرغ مجلسي بسيار خوشمزه
طرز تهیه چند نوع ترشی بامیه
آموزش درست کردن بگارابیگن خوش طعم / آموزش آشپزی
روش درست کردن شیرینی حاجی بادام در خانه
طرز تهیه کرم ژله میوه با شکل گل آفتاب گردان
طرز تهيه سوپ لوبيا سفيد در خانه
طرز تهيه کيک بستني شکلاتي خوشمزه
چگونه برنج ايراني را تشخيص دهيم؟
طرز تهيه دونات خامه اي خوشمزه و دلچسب
طرز تهيه رب فلفل در خانه
طرز تهيه نون خامه اي خوشمزه در خانه
طرز تهيه حليم بادمجان با روشي ساده
طرز تهيه خورشت قرمه سبزي خوشمزه
طرز تهيه موچي يک دسر ژاپني
طرز تهيه نان پنيري پفکي با روشي ساده
طرز تهيه فوري يک پيش غذاي خوشمزه