آموزش درست کردن کوبيده مرغ

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه کوبيده مرغ با روشي ساده / غذاي ايراني

طرز تهيه کوبيده مرغ با روشي ساده

آموزش آشپزي - اگر به کوبيده مرغ علاقه داريد پيشنهاد مي کنيم اين مطلب را بخوانيد تا با روش تهيه کوبيده مرغ آشنا شويد . . .

مجله ياس تنها بخش اشپزي
۱ عدد سینه مرغ رو به همراه گوشت

۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم.

سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.

 - سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب‌ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم.

با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب‌ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب‌ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه.

باشگاهخبرنگاران جوان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.