طرز تهيه سوپ ذرت خوشمزه براي روزهاي سرد

طرز تهيه سوپ ذرت خوشمزه براي روزهاي سرد

بخش آشپزي - توي اين روزهاي سرد يه سوپ گرم ميچسبه . مي خواهيم در اين مطلب شما را با طرز تهيه سوپ ذرت آشنا کنيم با ما باشيد . .

مجله ياس تنها بخش آشپزي

*  مواد لازم:

1 - کره بی نمک ۴ قاشق غذاخوری
2 - پیاز سفید شیرین نصف پیمانه
3 - ذرت تازه ۴ پیمانه
4 - شکر نصف قاشق غذاخوری
5 - شیر ۳-۲ پیمانه
6 - جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری

*  طرز تهیه:
۱ - یک ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم نمایید و اقدام به آب کردن کره نمایید. پیاز‌های خرد شده را بمدت ۵-۳ دقیقه در کره تفت دهید. پیاز‌ها نباید طلایی گردند. سه و نیم پیمانه ذرت را به پیاز‌ها اضافه نموده و مقداری نمک بر روی آن بپاشید.

به عقیده اسکات در این مرحله استفاده از ادویه ها‌ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می‌شود. ذرت‌ها را بمدت ۷-۵ دقیقه تفت دهید. حواستان باشد ذرت‌ها طلایی نگردد. حالا ۱ قاشق غذا خوری شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید.

۲ - در یک ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاره تا شیر گرم شود. مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید. مخلوط فوق را بر روی حرارت گذارده تا نم نم بجوش آید. پس از پختن ذرت‌ها آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

۳ - پس از اینکه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید. پوره را از یک صافی سیمی ریز رد نمایید. مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید. جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید.

برای به قوام آمدن سوپ ۱ پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و کم کم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی که می‌خواهید برسد. کمی از سوپ را چشیده و میزان نمک آن را امتحان کنید و ۱ قاشق شکر باقی مانده را اضافه نمایید.

سوپ را در ظرفی که می‌خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید.

باشگاه خبرنگاران جوان

پايان مطلب

پيشنهادهاي ما براي بازديد

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
مجله ياس تنها :کپي برداري از مطالب با ذکر نام و آدرس مجله ياس تنها آزاد مي باشد