آموزش درست کردن ساندويچ هندي

Post Image

طرز تهيه ساندويچ هندي خوشمزه

طرز تهيه ساندويچ هندي خوشمزه

بخش آموزش آشپزي - اگه دلتون ميخواد يه ساندويچ هندي درست کنيد با ما همراه شويد تا با طرز تهيه ساندويچ هندي آشنا شويد . . .

مجله ياس تنها بخش آشپزي

* ساندویچ سوسیس هندی:
1 -  مواد لازم برای ساندویچ هندی 4 نفر:
2 - سوسیس       600 گرم
3 -  پیاز درشت      2 عدد
4 -  فلفل دلمه ای متوسط      2 عدد
5 -  رب گوجه فرنگی      2 قاشق غذاخوری
6 -  نمک. فلفل قرمز. زردچوبه     به مقدار لازم


*  طرز تهیه ساندویچ هندی:

ابتدا سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. و با مقداری روغن تفت بدهید. آن ها را خارج کنید و پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

پس از اینکه پیازها طلایی شدند. رب گوجه را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت بدهید و یک فنجان آب اضافه کنید و اجازه بدهید کمی جوش بخورد سوسیس ها را به آن اضافه کنید در تابه را بگذارید و اجازه بدهید سس به خورد مواد بروند.

سپس آن را با نان باگت، خیارشور و گوجه و کاهو یا کلم میل کنید.

• میزان تندی این غذا به ذائقه ی شما بستگی دارد.

• اگر طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه ساندویچ هندی با سیب زمینی:

* مواد لازم ساندویچ هندی و سیب زمینی برای 4 نفر:
 سوسیس      600 گرم
 سیب زمینی     4 عدد
 پیاز      3 عدد
 رب گوجه فرنگی      4 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زردچوبه      به مقدار لازم
 روغن      به مقدار لازم

نان باگت، خیارشور، کاهو و گوجه به مقدار لازم برای سرو
 
* دستور تهیه ساندویچ هندی:

برای تهیه ی ساندویچ سوسیس هندی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. آن ها را بشویید و داخل آبکش بریزید مقداری زردچوبه و نمک روی آن بپاشید و مخلوط کنید. سپس در مقداری روغن کمی سرخ کنید. در همین حین سوسیس ها را به صورت حلقه ای برش بزنید و کنار قرار بدهید. پیازها را نگینی خرد کنید.

 - سیب زمینی ها را از داخل تابه خارج کنید و پیازها را داخل تابه بریزید؛ اگر نیازی به روغن داشت به آن روغن اضافه کنید. زمانی که پیازها سبک شدند سوسیس ها را به آن ها اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سیب زمینی ها را به آن ها اضافه کنید.

- در یک تابه ی کوچک کمی رروغن بریزید زمانی که داغ شد. رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. کمی سرخ کنید تا رب گوجه خوب رنگ بدهد؛ به آن حدود 1 فنجان آب جوش به آن اضافه کنید.

- آن را مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سس آماده شده را به سوسیس و سیب زمینی ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید، در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید حدود 10-15 دقیقه با هم بپزند و سس به خورد مواد برود. مواد شما آب دار نیست و سس غلیظی روی مواد قرار دارد.

پس از گذشت این زمان ساندویچ را با خیارشور، گوجه، کاهو یا کلم و نان باگت میل کنید.

* نکاتی برای تهیه ساندویچ هندی:

• به جای رب گوجه فرنگی می توانید از گوجه فرنگی رنده شده استفاده کنید.
 
• می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید و به صوت آبپز استفاده کنید.

• اصل غذاهای هندی تند است و بسته به سلیقه ی خوذتان فلفل اضافه کنید. برای تندی بیشتر از فلفل قرمز استفاده کنید.

منبع: بيتوته

www.myas.ir

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
مجله ياس تنها