طرز تهيه چانا ماسالاي خوشمزه

طرز تهيه چانا ماسالاي خوشمزه

بخش آموزش آشپزي - به افرادي که گياهخواري مي کنند ما چانا ماسالا را پيشنهاد مي کنيم . در ادامه با طرز تهيه چانا ماسالا آشنا مي شويد . . .

مجله ياس تنها بخش آشپزي

* مواد لازم برای چانا ماسالا :
 روغن نباتی     1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده     2 عدد
 سیر خرد شده      1 حبه
 گشنیز آسیاب شده     1 قاشق غذاخوری
 زیره آسیاب شده     2 قاشق چایخوری
 فلفل دلمه ای آسیاب شده     نصف قاشق چایخوری
 پودر زردچوبه     1 قاشق چایخوری
 گوجه فرنگی خرد شده      6 قاشق غذاخوری
آب     1 فنجان
نخود پخته شده     2 فنجان
زیره بو داده     2 قاشق چایخوری
پودر آمچور     1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا     2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا     1 قاشق چایخوری
نمک     نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش     نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده     1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده     2 قاشق چایخوری

 *  طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

 حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید.

 در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

* نکاتی برای چانا ماسالا:

• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 • می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

منبع: بيتوته

www.myas.ir

پيشنهادهاي ما براي بازديد

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
مجله ياس تنها :کپي برداري از مطالب با ذکر نام و آدرس مجله ياس تنها آزاد مي باشد