محل خواب کودک را چه زماني مي توانيم جدا کنيم؟
بخش کودک - یک روانشناس کودک و نوجوان ( مهشيد فکري ) گفت: برای جداسازی محل خواب کودک، والدین در ابتدا باید وضعیت روحی فرزندشان را در نظر بگیرند.
مجله ياس تنها - مهشید فکری روانشناس کودک ونوجوان اظهار کرد: جداکردن محل خواب کودک از والدین ازجمله مسائل مهمی است که از یک رده سنی به بعد والدین باید به انجام اقدام کنند. اما برخی از والدین به دلیل نگرانی بیش از حد نسبت به این موضوع بی تفاوت هستند.
- او افزود: بهتر است جدا کردن محل خواب کودک بصورت گام به گام انجام شود و به این صورت که در ابتدا برای مدتی کودک در اتاق والدین، اما با فاصله بیشتری از مادر خوابانده شود.
- او گفت: بهترین زمان برای جداسازی اتاق کودک از والدین حدود ۷ تا ۱۸ ماهگی است، زیرا در این سن کودک هنوز به والدین وابستگی بیمارگونه پیدا نکرده است و ترس از تاریکی برای او مفهومی ندارد.
- فکری با اشاره به اینکه جدا خوابیدن کودکان به اجتماعی شدن او بسیار کمک میکند، تصریح کرد: انجام این کار باعث میشود تا کودکان اعتماد بیشتری نسب به والدین خود پیدا کنند همچنین این کار منجر به تقویت احساس عزت نفس و استقلال در کودکان نیز خواهد شد. درواقع زمانی که اتاق خواب کودک جدا میشود این حس به کودک انتقال داده میشود که یک فضای شخصی دارد و برخی از کارها و فعالیتها را میتواند به تنهایی انجام دهد.
- این روانشناس کودک و نوجوان گفت: والدین به هنگام جدا کردن محل خواب کودکشان باید شرایط روحی کودک را در نظر بگیرند درواقع اگر فرزند شما دچار اضطراب جدایی است این کار باید تحت نظر یک روانشناس صورت بگیرد و والدین نباید کودک را برای انجام این کار تحت فشار قرار دهند.
- او افزود: والدین به هیچ وجه بعد از جداسازی محل خواب نباید کنار تختخواب فرزندشان بخوابند بلکه اگر قصد همراهی دارند باید کنار تخت کودک، با قصه گویی به فرزندشان کمک کنند تا به خواب برود.
- فکری اظهار کرد: برای جداسازی محل خواب کودک بهتر است والدین طبق یک برنامه پیش بروند و در اجرای آن برنامه مصمم باشند و به هیچ وجه به کودشان اجازه خوابیدن در کنارشان را ندهند زیرا اگر والدین یک بار از موضع خود کوتاه بیایند کودک به این رفتار عادت میکند و مجددا این در خواست خود را تکرار می کند.
- این متخصص و روانشناس کودک و نوجوان گفت: والدین برای انجام این کار نباید عجله کنند زیرا برای کودک یک اتفاق بزرگ است که باید مرحله به مرحله انجام شود و در غیراینصورت نتیجه خوبی را به دنبال نخواهد داشت.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
مطالب مرتبط با پست جاري
چه کنم که شيرم کيفيت بهتري داشته باشد؟
روش تربيت جنسي کودکان / تربيت کودک
چگونه کودک بيش فعال را کنترل کنيم؟ / درمان کودک بيش فعال
روش تربيت کودک موفق / کودک خود را اينگونه تربيت کنيد
يبوست کودک را در خانه درمان کنيد
اضافه وزن در کودکان را جدي بگيريد
روش خواباندن نوزاد / نوزاد را چگونه بخوابانيم؟
چه کنيم که کودک نماز خواني داشته باشيم؟
به کودک بد خواب اين خوراکي ها را بدهيد
کودک خجالتي را اينگونه درمان کنيد / درمان ساده براي کودکان خجالتي
فوايد شير بادام براي کودکان و نوزادان
روش تشخيص اختلالات گفتاري و زباني در کودکان
فوايد خوردن ماهي براي کودکان
درباره واکسن دوماهگي نوزاد بدانيد
کدام شربت آهن براي کودکان کم خون بهتر است؟
آنتي بيوتيک ها چه عوارضي براي نوزادان دارند؟
خون دماغ شدن کودک چه علتي دارد؟ / سلامت کودک
علائم مشکل بينايي در نوزادان و کودکان
نکات مهم براي مادران شيرده / شير دادن به نوزاد
قطره شيرافزا چگونه کار مي کند؟ / راه هاي افزايش شير مادر