طرز تهيه پاستا و پنير با روشي ساده

یکشنبه 17 اسفند 1399
طرز تهيه پاستا و پنير با روشي ساده

طرز تهيه پاستا و پنير با روشي ساده

بخش آموزش آشپزي : پاستا ،یکی از غذا های قدیمی و لذیذ است که در همه ی کشورها،محبوبیت زیادی دارد. پاستا به روش های مختلف و تاپینگ های مختلف تهیه میشود که ما امروز به نوع پنیری آن اشاره میکنیم. . ..

مجله ياس تنها : بخش آشپزي

+ مواد لازم:

+۱۵۰ گرم پاستا

+۵۰ نخود و یا ذرت شیرین

+ ۲۵۰ میلی لیتر شیر کم چرب

+۲۰ گرم کره گیاهی

+ ۱۵ گرم آرد

+ ۱/۲ قاشق سوپ خوری پودر خردل

+ ۸۰ گرم پنیر چدار

+نمک،فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه   :

گام اول: فر را در ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

گام دوم: در یک ماهیتابه پاستا را ریخته و رویش آب سرد بریزید.بپزید تا به خوبی پخته شود.اما قبل از اینکه به خوبی پخته شود،نخود را در ماهیتابه بریزید.

گام سوم: در حالی که پاستا پخته میشود،آرد،پودر خردل،کره گیاهی و شیر در یک ماهیتابه ی دیگر به خوبی هم بزنید.سپس به نقطه ی جوش برسانید و همچنان هم بزنید تا زمانی که غلیذ شود.پنیر را به سس اضافه کنید و مخلوط کنید.

گام چهارم: پاستا را از روی شعله بردارید و سپس آب کشی کنید.سپس به داخل ماهیتابه برگردانید و با سس مخلوط کنید.به خوبی مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.سپس سرو کنید.

منبع: پارسينه


مطالب مرتبط

تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به مجله ياس تنها شامل مطالب پزشکي،بارداري،زناشويي،آشپزي،کودک مي باشد است کپي برداري از مطالب با درج لينک مطلب بلامانع است. || طراح قالب avazak.ir