طرز تهيه يک املت ترکيه اي خوشمزه

سه شنبه 10 فروردين 1400
طرز تهيه يک املت ترکيه اي خوشمزه

طرز تهيه يک املت ترکيه اي خوشمزه

بخش آشپزي - مجله ياس تنها - اگرچه Menemen ترکی به عنوان یک غذای صبحانه به طور سنتی در نظر گرفته می شود، مردم در ترکیه هر زمان که به یک ناهار یا شام سریع نیز نیاز داشته باشند آن را درست می کنند. . . .

آموزش آشپزي - نحوه ی درست کردن منمن املت ترکیه ای

* منمن املت ترکیه ای :

* مواد لازم برای تهیه ی املت ترکیه ای :
 

1 - روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
2 -  پیاز ریز خرد شده (اختیاری)     1 عدد
3 -  فلفل سبز خرد شده      3 عدد
4 -  گوجه فرنگی خرد شده یا کنسرو گوجه فرنگی      4 فنجان
5 -  سیر برش خورده (اختیاری)      4 حبه
6 -  پیازچه     3 عدد (2 عدد برای پخت و 1 عدد برای تزیین)
7 -  نمک      نصف قاشق چایخوری
8 -  تخم مرغ      6 عدد
9 - فلفل سیاه     یک چهارم قاشق چایخوری
10 - برگ های نعنا     برای تزیین

* طرز تهیه املت ترکیه ای :

- ابتدا روغن زیتون را در یک تابه، ترجیحاً چدن، گرم کنید. پیاز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.

گوجه فرنگی، سیر و پیازچه را به آن اضافه کنید، بگذارید 10-15 دقیقه بجوشد و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود. روی آن نمک بپاشید.

با استفاده از یک قاشق برای هر تخم مرغ فضایی درست کنید و تخم ها را به داخل حفره ها بریزید. بگذارید تا کاملاً روی آن بپزد تا تخم مرغ ها به مدت 8-10 دقیقه کمی پخته شوند. با قاشق به سفیده کمک کنید تا خوب بپزند. اگر زرده ی سفت دوست دارید، مدت طولانی تری آن را بپزید.

روی آن فلفل سیاه آسیاب شده بپاشید.

با پیازچه خرد شده و برگ های نعناع تزئین کنید و سرو کنید.

منبع: بيتوته


مطالب مرتبط

تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به مجله ياس تنها شامل مطالب پزشکي،بارداري،زناشويي،آشپزي،کودک مي باشد است کپي برداري از مطالب با درج لينک مطلب بلامانع است. || طراح قالب avazak.ir