مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

آموزش پخت جوجه کباب فرانسه


11:33 , چهارشنبه 25 فروردين 1400

آموزش پخت جوجه کباب فرانسه

آموزش پخت جوجه کباب فرانسه

بخش آموزش آشپزي - در واقع این غذا شباهت بسیاری با جوجه کباب ایرانی دارد و فقط برخی از قسمت های متفاوت است.در ادامه با طرز تهيه اين جوجه کباب خوشمزه آشنا مي شويد

مجله ياس تنها آموزش آشپزي

* غذاهای همراه

همان طور که می دانید، جوجه کباب فرانسه یک غذای سنگین است و به همین دلیل باید از آن به عنوان وعده اصلی در شام و یا نهار استفاده کرد. شما می توانید از سس ماست و یا سماق به عنوان چاشنی برای این کباب استفاده کنید. اگر به نوشیدنی های فرانسوی دسترسی ندارید، دوغ نیز می تواند یک انتخاب هوشمندانه به شمار برود.

* مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه کباب فرانسه

+ چهار قطعه جوجه تازه و بدون استخوان

+ یک عدد تخم مرغ متوسط

+ یک عدد لیمو ترش متوسط که آبش گرفته شده باشد

+ به مقدار یک فنجان آرد سفید

+ به مقدار یک قاشق چای خوری فلفل شیرین

+ یه مقدار یک قاشق چای خوری کره

+ به مقدار یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

+ به مقدار یک و نیم فنجان آب مرغ

+ به مقدار یک قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

+ به مقدار دلخواه نمک

* طرز تهیه جوجه کباب فرانسه

گام اول: اولین کاری که برای تهیه این کباب باید انجام دهیم این است که تخم مرغ و آب لیمو گرفته شده را با هم مخلوط کنیم.

گام دوم: یک ظرف دیگر تهیه کرده و در آن فلفل و آرد را مخلوط کنید.

گام سوم: ابتدا جوجه ها را در ظرف آرد بغلتانید و بعد آن را در مخلوط آب لیمو فرو کنید. دوباره آن را در آرد بگذارید.

گام چهارم: حالا کاری که باید بکنید این است که جوجه های طعم داده شده را درون روغن زیتون و کره به خوبی سرخ کنید.

گام پنجم: در این مرحله باید برخی دیگر از مواد مانند آب مرغ، نمک و آب لیمو را به جوجه ها اضافه کنید و سپس ۵ تا ۶ ذقیقه زمان بدهید تا به خوبی آماده شوند.

گام ششم: بعد از این که جوجه ها آماده شدند، می توانید آنها را درون یک دیس چیده و سپس با جعفری رنده شده آن را به دلخواه خودتان تزیین کنید. البته شما می توانید از مواد دیگر نیز استفاده کنید.

منبع: پارسينه

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري