مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه حليم خوشمزه براي ماه مبارک رمضان

طرز تهيه حليم خوشمزه براي ماه مبارک رمضان

آموزش آشپزي - حليم يک غذاي خوشمزه و مناسب براي ماه رمضان است . در ادامه با طرز تهيه حليم خوشمزه آشنا مي شويد

مجله ياس تنها بخش آشپزي

* مواد لازم برای تهیه حلیم:

    گندم (ترجیحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
    گوشت (ترجیحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
    آب: به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم (خیلی کم)
    روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
     شکر و دارچین: به مقدار لازم برای تزیینات

* طرز تهیه و دستور پخت حلیم:

۱. اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکت‌ها موجود است ولی اگر در دسترستان نیست می‌تونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنیم.

۲. گندم را چند ساعتی خیس می‌کنیم. بعد آن را با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت می‌گذاریم و بعد از جوشیدن می‌گذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزد.

۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نیم‌پز شد نمک را هم اضافه می‌کنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . آنقدر هم زدن را ادامه می‌دهیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی می‌تونید صاف و یکدست کنید.

۴. زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش می‌کنیم.

منبع: ايرنا

بازنشر: بخش آشپزي مجله ياس تنها

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري