آموزش پخت شير برنج با روشي ساده

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه شير برنج خوشمزه در خانه


18:52 , پنجشنبه 09 ارديبهشت 1400

طرز تهيه شير برنج خوشمزه در خانه

طرز تهيه شير برنج خوشمزه در خانه

آموزش آشپزي - در اين مطلب شما خانم هاي عزيز با طرز تهيه شير برنج آشنا خواهيد شد همراه ما باشيد

مجله ياس تنها آموزش درست کردن شير برنج

* فوت و فن پخت شیر برنج خوشمزه در خانه

۱- اولین نکته برای پخت شیر برنج خوشمزه این است که از برنج و شیر با کیفیت استفاده کنید.
۲- برای این‌که به شیر برنج‌تان عطر و طعم بی نظیری بدهیددر مرحله آخر جا افتادن شیر برنج، به آن کمی گلاب اضافه کنید.۳- در صورت تهیه شیر برنج با شیره یا مربای گل از اضافه کردن شکر خودداری کنید.
۴- زمان اضافه کردن شیر حرارت را بالا ببرید و شیر که جوشید، حرارت را متوسط کنید. همچنین درحین پخت در قابلمه را باز نگه دارید تا شیربرنج سر نرود.
۵- می‌توانید نبات را در مقداری آب حل و جایگزین شکر کنید.
۶- اگر بخواهید شیر برنج را به عنوان دسر تهیه کنید، باید اجازه دهید آب آن کاملا بخار و غلیظ تر از همیشه درست شود. سپس آن را داخل قالب مدنظرتان بریزید و چند ساعتی داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
۷- برای تهیه شیر برنج حتماً از برنج نیم دانه استفاده کنید.
۸- برای خوشمزه تر شدن شیر برنج، خلال پسته و بادام را از شب قبل در گلاب و شکر خیس دهید تا مزه تلخی خلال ها گرفته شود.
۹- برای تهیه شیر برنج زعفرانی همراه گلاب، شکر و مقداری زعفران دم کرده هم اضافه کنید.۱۰- اگر می خواهید شیر برنج را با خامه تهیه کنید یک پیمانه از شیر را کم کنید و به‌جای آن یک پیمانه خامه بریزید.
۱۱- برای این که شیر برنج علاوه بر خواص بالا طعم مطبوعی داشته باشد، در هنگام جوشیدن شیر به آن یکی دو عدد چوب دارچین اضافه کنید.
۱۲- برای تهیه شیر برنج قالبی بدون پودر ژلاتین، باید شیر برنج را غلیظ تر از همیشه درست کنید و فرصت دهید آب آن کاملا بخار شود، سپس آن را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

منبع: مجله دوستان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري