آموزش درست کردن مرباي گل محمدي در خانه

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

طرز تهيه مرباي گل محمدي خوش طعم


18:25 , سه شنبه 28 ارديبهشت 1400

طرز تهيه مرباي گل محمدي خوش طعم

طرز تهيه مرباي گل محمدي خوش طعم

آموزش آشپزي - اگر امروز قصد درست کردن يک مرباي خوشمزه را داريد پيشنهاد ما مرباي گل محمدي است که در ادامه با طرز تهيه اين مرباي خوشمزه آشنا مي شويد

مجله ياس تنها آموزش آشپزي

* مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی:

    گل (محمدی، رز): ۱۰۰ گرم
    شکر: ۲۰۰ گرم
    آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری

* طرز تهیه و دستور پخت مربای گل محمدی:

۱. گلبرگ‌ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.

۲. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.

۳. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.

۴. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.

۵. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ‌ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.

* فوت و فن‌ها:

- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.

- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.

- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید.

- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.

منبع: ايرنا

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري