مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه


10:32 , چهارشنبه 02 تير 1400

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه

آموزش تهيه پاي گوشت ايرلندي خوشمزه

آموزش آشپزي - خانم هاي عزيز امروز با ما همراه شويد تا با طرز تهيه پاي گوشت ايرلندي آشنا شويد . . .

مجله ياس تنها - آموزش آشپزي

* مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ

کره ۱ قاشق غذاخوری

پیاز کاملاً خرد و ریز شده ۱ قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل

هویج، خرد شده ۵ عدد

روغن گیاهی ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ۱ عدد

گوشت چرخ شده، بدون چربی ۵۰۰ گرم

آرد ۲ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

آب گوشت سه چهارم پیمانه

* روش تهیه:
* پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را داخل یک قابلمه آب، همراه با کمی نمک بجوشانید. سیب زمینی‌ها می‌بایست حدود ۱۵ دقیقه داخل آب جوش بپزند، ولی نباید خیلی نرم و شل شوند. آن‌ها را بیرون بیاورید و بکوبید.

* سپس کره، پیاز کاملاً خرد شده و یک چهارم پیمانه پنیر را با سیب زمینی کوبیده شده مخلوط نمایید و به آن‌ها مقداری نمک و فلفل بزنید.

* مجدداً مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. هویج را داخل آن بریزید تا حدود ۱۵ دقیقه بپزد، ولی نباید خیلی نرم شود. هویج پخته شده را بکوبید.

* دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه نمایید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تیره‌تر شود. آرد را به آن‌ها بیفزایید تا حدود ۱ دقیقه همراه گوشت حرارت ببیند. سس گوجه و آب گوشت را داخل مخلوط گوشت بریزید و دمای گاز را زیاد کنید.

* وقتی آب گوشت شروع به جوشیدن کرد، دمای گاز را کاهش دهید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد. (می‌توانید از نخود فرنگی هم در ترکیب گوشت اضافه نمایید)

 گوشت را به یک ظرف پیرکس منتقل نمایید. روی آن یک لایه از هویج کوبیده شده بریزید و روی آن‌ها را با ترکیب سیب زمینی بپوشانید و باقیمانده پنیر را روی آن‌ها بریزید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده، قرار دهید تا سطح پنیر تیره رنگ شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري