خوردن زنجبيل در دوران بارداري / تغذيه در بارداري

مجله ياس تنها شامل مطالب آشپزي،زناشويي،پزشکي،کودک،بارداري مي باشد

خوردن زنجبيل در دوران بارداري / تغذيه در بارداري

خوردن زنجبيل در دوران بارداري

بخش بارداري : آيا خوردن زنجبيل در دوران بارداري مضر است؟ جواب اين سوال را مي توانيد در ادامه مطلب بخوانيد

مجله ياس تنها : به نقل از اسپوتنیک، زنجبیل می‌تواند باعث مشکلات گوارشی و افزایش خونریزی در طی چرخه قاعدگی برای زنان شود؛ همچنانکه ممکن است روی روده‌ها تأثیر گذاشته و باعث اسهال شود.

طبق گفته دانشمندان، زنان باردار نباید حتی در مقادیر کم، زنجبیل مصرف کنند؛ چرا که احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

در زمستان، همه ما تصوری از یک فنجان دم کرده چای زنجبیل را داشته ایم. زنجبیل به طور گسترده در طول سال در بازار موجود است و امروزه، یکی از رایج‌ترین چاشنی‌های موجود در جهان است؛ چاشنی که به ماده‌ای ایده آل برای درمان بیماری‌های مختلف بدل شده است.

* مهمترین فواید نوشیدنی درست شده با زنجبیل:

- بهبود گردش خون و دفع سموم بدن

- رفع اختلالات دستگاه گوارش؛ چرا که آن سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی است که هضم غذا را تسهیل می‌کند.

- بهبود سلامت قلب و عروق خونی و جلوگیری از بیماری‌های قلبی

- زنجبیل به جلوگیری از سرطان‌های معده، خون، پوست، لوزالمعده، روده بزرگ، پستان و کبد جلوگیری می‌کند؛ زیرا حاوی فلاونوئید‌هاست که نقش اصلی در جلوگیری از ظهور سرطان دارد؛ چرا که فعالیت آنزیم را تنظیم می‌کند وسمیت ژنی را از بین می‌برد.

- به کاهش بلغم و بازکردن مجاری تنفسی کمک می‌کند.

- میزان چربی‌ها و کلسترول را در خون کاهش می‌دهد.

- به درمان آرتروز به ویژه آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

می‌توان از نوشیدنی زنجبیل برای درمان برخی بیماری‌های پوستی مانند «اگزما» و خارش پوست استفاده کرد؛ چرا که سرشار از ویتامین C است.

باشگاه خبرنگاران جوان

توجه : کپي برداري از اين مطلب با ذکر نام و آدرس سايت مجاز است.

مطالب مرتبط با پست جاري