• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز یکشنبه 07 آذر 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها شامل مطالب پزشکي،بارداري،زناشويي،آشپزي،کودک مي باشد خوش آمديد

    طرز تهيه مرباي گردو در خانه با روشي ساده

    طرز تهيه مرباي گردو در خانه با روشي ساده

    طرز تهيه مرباي گردو در خانه با روشي ساده

    خبري خوش براي اونا که مربا دوست دارند . در اينجا امروز شما را با طرز تهيه مرباي گردو مي خواهيم آشنا کنيم همراه ما باشيد

    مجله ياس تنها آموزش آشپزي

    *  مواد لازم برای تهیه مربای گردو:

        چاقاله گردو: ۱کیلوگرم
        آهک: ۵ قاشق غذاخوری
        شکر: ۵۰۰ گرم
        آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
        هل: به دلخواه
        چوب دارچین: به دلخواه
        میخک: به دلخواه

    *  طرز تهیه مربای گردو:

    ۱. لایه‌ای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
    ۲. تهیه این مربا زمان زیادی می‌برد. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.
    ۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.
    ۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
    ۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.

    منبع: ايرنا

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]