• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز یکشنبه 07 آذر 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها شامل مطالب پزشکي،بارداري،زناشويي،آشپزي،کودک مي باشد خوش آمديد

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    طرز تهيه لوبيا و گوشت يک غذاي کاشاني

    بخش آشپزي : خانم هايي که علاقه به درست کردن غذاهاي محلي دارند با ما همراه شوند تا با طرز تهيه لوبيا و گوشت که غذاي محلي کاشان است آشنا شوند

    مجله ياس تنها آموزش اشپزي

    لوبیا و گوشت

    از غذاهای که در سفر به کاشان می توان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود.

    + مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر

    گوشت گوسفند: ۱۰۰ گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)
    سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: ۵۰۰ گرم
    لوبیا سفید: ۲ پیمانه
    برنج: ۱/۳ پیمانه
    پیاز :یک عدد
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

    + طرز تهیه:

    قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می‌گذاریم و کف حاصل از گوشت را می‌گیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم گوشت و لوبیا نیم پز شود.

    (نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می‌کنیم.

    منبع: ايرنا

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]