• صفحه اصلي
  • مجله ياس تنها

    امروز یکشنبه 07 آذر 1400 شما در مجله ياس تنها هستيد.

    به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

    به سايت مجله ياس تنها شامل مطالب پزشکي،بارداري،زناشويي،آشپزي،کودک مي باشد خوش آمديد

    روش تهيه کاتمر دسر خوشمزه ترکيه اي

    روش تهيه کاتمر دسر خوشمزه ترکيه اي

    روش تهيه کاتمر دسر خوشمزه ترکيه اي

    بخش آشپزي : سلام امروز هم با طرز تهيه يک دسر ترکيه اي در خدمت شما هستيم نام اين دسر کاتمر است بسيار خوشمزه

    مجله ياس تنها : طرز تهيه کاتمر

    ++ مواد لازم برای خمیر کاتمر

    آرد؛ یک کیلو
    آب؛ نیم لیتر
    نمک؛ ۱۵ گرم

    مواد داخل خمیر

    شیر؛ یک لیتر
    آرد ایرمیک (سمولینا) ۱۲۰ گرم
    شکر؛ یک لیوان
    پودر پسته؛ یک لیوان

    کره برای پخت کاتمر ۲ قاشق غذاخوری

    ++  طرز تهیه دسر کاتمر ترکیه

    آرد الک شده را روی میز کار بریزید، داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد.

    سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر‌هایی که به شکل گرد درآورده‌اید درون روغن آفتابگردان بگذارید و به مدت ۱۲ ساعت نگه دارید. (روغن تا نصف توپک‌های خمیر برسد)

    شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید هم بزنید تا زمانی که بپزد و حالت پودینگ به خود بگیرد، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

    خمیر آماده شده را بعد از ۱۲ ساعت با وردنه باز کنید، تا مثل ورق یوفکا نازک شود. خمیر را به شکل مربع دربیاورید. روی میز کار پهن کرده شکر، پودر پسته و کرم را که درست کرده بودید وسط خمیر بمالید.

    از هر ۴ طرف به داخل تا کنید و درون سینی که با کره چرب کرده‌اید بگذارید.

    فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و کاتمر‌ها را به مدت ۶ الی ۸ دقیقه یکی‌یکی بپزید.

    بعد از پخت می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی ساده میل کنید. نوش جان.

    به این نکات توجه کنید

    هر کاتمر را جداگانه در سینی‌هایی که با کره، چرب کرده‌اید به مدت ۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.

    به نازک بودن خمیر دقت کنید.

    منبع: تابناک با تو

    مطالب مشابه با اين مطلب

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]