close
تبلیغات در اینترنت
آموزش ضدعفوني کردن ميوه ها
آموزش ضدعفوني کردن ميوه ها
  • تاريخ ارسال : جمعه 23 اسفند 1398
  • موضوعات : سبک زندگي
    ,

آموزش ضدعفوني کردن ميوه ها

بخش سبک زندگي مجله ياس تنها - هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد.

به ادامه برويد

* هنوز هیچگونه شواهدی که نشان دهد این ویروس از طریق میوه و سبزی قابل انتقال است وجود ندارد.

* اما با توجه به این که ممکن است این محصولات آغشته به ترشحات یا قطرات ناشی از سرفه یا عطسه ی فرد مبتلا باشند، رعایت نکات احتیاطی توصیه می ­شود:
 

* ابتدا دست­های خود را به مدت 20 ثانیه بشویید. سینک ظرفشویی را هم بشویید.
        ابتدا از آب روان برای شستن میوه ­ها و سبزی ­ها استفاده کنید، هر جا که نیاز است از یک برس برای زدودن آلودگی از سطح میوه­ها کمک بگیرید.
       

* میوه ­های آسیب­ دیده یا ترک برداشته را دور بیندازید.
       

* سه قطره مایع ظرفشویی را در یک لیتر آب (4 لیوان آب) حل کنید و بگذارید میوه و سبزی برای سه دقیقه در آن خیس بخورد. آب­کشی کنید.
       

* سپس از مواد ضد­عفونی کننده آماده حاوی پرکلرین برای میوه و سبزی که دستورالعمل استفاده روی آن­­­ها موجود است استفاده کرده و سپس آب­کشی کنید.
       

* ترجیحا از میوه­ هایی که قابل پوست­ کندن هستند استفاده کنید. پس از ضد­عفونی پوست را دور بیندازید.
       

* این توصیه­ ها تا زمان یافتن اطلاعات جدیدتر و متفاوت در خصوص کروناویروس جدید کاربردی هستند.

بازنشر:مجله ياس تنها

منبع:عصرايران


برچسب ها:,,,