مجله ياس تنها

به علت بروز بودن سايت از صفحات ديگر نيز ديدن کنيد

به سايت مجله ياس تنها خوش آمديد

طرز تهيه شله خرمايي

طرز تهيه شله خرمايي

طرز تهيه شله خرمايي

بخش آشپزي - شله خرمايي را به علت طبع گرم آن بیشتر در فصل‌های سرد سال درست می‌کنند. در کشور‌های عربی هم درست می‌شود که به آن عصیده می‌گویند..

مجله ياس تنها - شله خرمایی خیلی مقوی و خوشمزه و سالم است و در شهر‌های جنوبی درست می‌شود، این دسر را به علت طبع گرم آن بیشتر در فصل‌های سرد سال درست می‌کنند.

در کشور‌های عربی هم درست می‌شود که به آن عصیده می‌گویند.

+ طرز تهیه شله خرمایی:

- یک لیوان تا یک و نیم لیوان پر خرما را با سه لیوان آب جوش بگذارید تا نرم شود و بعد در مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی خوب پوره کتید.

- یک لیوان آرد که بهتر است سبوسدار باشد را تفت دهید تا طلایی شود، به رنگ نخودچی شود. سپس آرد را به پوره خرما اضافه کنید و سریع هم بزنید در این مرحله اگر دوست دارید حدود ۳۰ گرم کره یا سه تا چهار قاشق روغن اضافه کنید.

- در صورت تمایل حدود ۲ قاشق گلاب اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر موادتان سفت بود آب جوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسد نباید مثل حلوا سفت و خودش را جمع کند و از ظرف جدا شود به حالت فرنی که در آمد از روی حرارت بردارید و آماده سرو است بسیار مقوی و گرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ و گرنه حتما داخل یخچال نگهداری کنید، زیرا خرما در محیط گرم ترش می‌شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

نظرت در مورد اين مطلب چيه؟


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی